bislame.net
Përurohet xhamia e re në Korreticë
Prishtinë, 10 janar 2020 Nën këndimin e tekbireve dhe lutjeve fetare në mënyrë solemne u bë përurimi i xhamisë së re në Korreticë të Drenasit. Në këtë solemnitet merrte pjesë një delegacion i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, i prirë nga sekretari i përgjithshëm i BIRK-ut Ahmet ef. Sadriu, p