bislame.net
Përurohet xhamia e re në fshatin Llozicë të Malishevës
Prishtinë, 10 janar 2020 Të premten, me datë 10 janar 2020, me këndimin e tekbireve dhe në mënyrë solemne u bë hapja e xhamisë së fshatit Llozicë të Malishevës. Në këtë ceremoni, përveç xhematit të shumtë, të pranishëm qenë edhe zëvendëskryetari i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, Ahmet