bislame.net
Mesazh i Myftiut Naim ef. Tërnava
Me shqetësim të thellë mora lajmin për viktimat dhe të lënduarit nga pasojat e tërmetit të sotëm në Shqipëri, i përcjellë me dëme të mëdha në objekte banimi në disa lokalitete në Shqipëri. Në këto momente të renda për vëllezërit tanë, shprehim mbështetjen tonë të gjithanshme duke u solidarizuar e du