bislame.net
U mbajt tribuna “Mbulesa – identiteti, krenaria dhe zgjedhja jonë”
Prishtinë, 31 janar 2020 U mbjat tribuna “Mbulesa – identiteti, krenaria dhe zgjedhja jonë” Më 30 janar, ditë e enjte, Departamenti i Gruas i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës, në bashkëpunim me Medresenë “Alauddin” dhe me Fakultetin e Studimeve Islame, për nder të Ditës Botërore të Sha