bislame.net
Bereqeti vazhdon të ndihmojë familjen në nevojë në këto ditë të ftohta dimri
Prishtinë, 10 janar 2020 Shoqata Humanitare "BEREQETI" organ i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës edhe në këto ditë të ftohta dimri vazhdon të jetë në krahë dhe ndihmë familjeve në nevojë. Dega e Bereqetit në Prizren njoftojnë se janë duke bërë furnizimin e familjeve në nevojë me veshmba