dinevigroup.bg
MAXFIGHT - 41 издание - Свети Влас - Амфитеатър “Арена”!
За 10-та поредна година - обичаната и силна гала вечер, на 2-ри август, 21:00 часа Свети Влас - Амфитеатър “Арена” , веригата MAXFIGHT - 41-во издание