diabeti-albania.org
1 në 2 persona me Diabet nuk e dinë që vuajnë nga kjo sëmundje (Demo)
1 në 2 persona me Diabet nuk e dinë që vuajnë nga kjo sëmundje. Shifra mjaft shqetesuese të cilat me anë të nje kontrolli periodik pranë shoqatës tonë mund tju bëjnë të jeni meë të sigurt dhe të shëndetshëm. Për të shkarkuar fletë palosjen klikoni këtu 1 në 2