tufina.al
Sao Paulo Theorema GM-103-6 Made in Germany
Kodi i produktit GM-103-6 Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Lëvizja Mekanike me 17 gurë Xhami Xham special me minerale forcuese Tokëza Tokëz-flutur Rripi Stainless Steel Brënda paketës Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie Garancia 2
tufina.al