tufina.al
Paragon Theorema T-3001-1A Made in Germany
Kodi i produktit T-3001-1A Dimensionet Madhësia përreth.43 mm pa koronën Xhami Xham special me minerale forcuese Tokëza Tokëz-flutur Rripi Rrip 100% lekure Brënda paketës Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie Garancia 2 vjet Rezistanca ndaj Ujit 3 ATM Marka Theorema Prodhuar Prodhuar në Gjermani
tufina.al