tufina.al
Everest Theorema T2008-1 Made in Germany
Kodi i produktit T2008-1 Skeleti Çelik i rafinuar (Stainless steel - 316L) Dimensionet Madhësia përreth.44 mm pa koronën Lëvizja Mekanike me 17 gurë Xhami Xham special me minerale forcuese Tokëza Tokëz-mbërthyese Rripi Metal i ionizuar Brënda paketës Kuti origjinale Theorema, manual përdorimi dhe fletë garancie Garanci
tufina.al