hemimotor.com.mk
HAMACHI ET-A9
Носивост: 120 кг. Максимална брзина: 35 km/h Обсег со полна батерија: 20 km. Достапни бои: Сина, Црна Модел - HAMACHI ET-A9 Мотор: 350W Предна/Задна кочница Електронска/Механичка Бате