hemimotor.com.mk
HAMACHI ET-A5
Носивост: 100 кг. Максимална брзина: 20 km/h Обсег со полна батерија: 20 km. Достапни бои: Сина, Црна Модел - HAMACHI ET-A5 Мотор: 250W Предна/Задна кочница Електромагнетна/Гуртни