hemimotor.com.mk
HAMACHI ET- A4 PLUS
Носивост: 120 кг. Максимална брзина: 25 km/h Обсег со полна батерија: 25 km. Достапни бои: Црна Модел - HAMACHI ET-A4 PLUS Мотор: 350W Задна кочница Гуртни Батерија - Литиумска 36V . 10.8