hemimotor.com.mk
HAMACHI ET-A3
Носивост: 120 кг. Максимална брзина: 25 km/h Обсег со полна батерија: 15 km. Модел - HAMACHI ET-A3 Мотор: 300W Предна/Задна кочница Електронска/Механичка Батерија - Литиумска 36V . 5