hemimotor.com.mk
HAMACHI ET-A2
Носивост: 120 кг. Максимална брзина: 25 km/h Обсег со полна батерија: 12 km. Модел - HAMACHI ET-A2 Мотор: 250W Предна/Задна кочница Електронска/Механичка Батерија - Литиумска 24V . 4