hemimotor.com.mk
HAMACHI ET-A11
Носивост: 120 кг. Максимална брзина: 25 km/h Обсег со полна батерија: 20 km. Достапни бои: Бела, Сива Опција за тркалата Со перфорирани гуми Со гуми на надувување Модел - HAMACHI