hemimotor.com.mk
HAMACHI ET-A10
Носивост: 80 кг. Максимална брзина: 12 km/h Обсег со полна батерија: 10 km. Модел - HAMACHI ET-A10 Мотор: 150W Предна/Задна кочница Електронска/Механичка Батерија - Литиумска 21.6V .