123.al
Ku të shkoj këtë fundjave?
Ku të shkoj këtë fundjave?Dardhë - Korcë Shkrim informativ nga Monika Spahivogli Kjo është pyetja që të gjithë i bëjmë vetes kur fundjava afrohet. Gjithsesi, megjithëse e bëjmë shpesh këtë pyetje, po aq shpesh e lemë pa përgjigje. Në më të shumtën e rasteve justifikimi është: Nuk kam kohë….Kam shumë punë për të bërë në shtëpi….Nuk me dalin paratë… Përsërisim pa pushim këtë rutinë deri sa vjen një ditë kur kuptojmë se kemi rënduar pa të drejtë ato që kanë rëndësinë më të madhe në jetë: Shëndetin (fizik e psikologjik) si dhe mardhënien me më të dashurit. Kjo ju ndodh JU por, më ka ndodhur edhe mua ndaj, në një pikë tepër kritike për jetën, vendosa të ndërhyja fort, përpara se të ishte tepër vonë. Vendosa tëkujdesem për veten duke udhëtuar herë pas here në vende që njihen për vlerat e tyre. Këtë herë ju rrëfej për Dardhën (Korcë), vendin ku vajta për herë të parë pas shumë kohësh pa pushime dhe ku kthehem e rikthehem sa herë me kenaqësi maksimale. Herën e pare shkova me miq. Tashmë këmbët
123.al