123.al
Doktori japonez 104 vjeçar jep disa këshilla të vlefshme se si të gëzosh jetën
Doktori Japonez 104 vjeçar Shigeaki Hinohara jep disa këshilla se si të jetosh deri në njëqind vjet dhe të gëzosh çdo vit të jetës. Profesori dhe mjeku më i vjetër japonez ka lindur në vitin 1911. Ai është gjithashtu autor i 150 librave, duke përfshirë librat më të shitur “Living Long, Living Good” dhe themelues i “Lëvizjes së Re të Moshuar”. Sot do t’ju prezantojmë pjesën më të vlefshme të këshillave të Dr. Hinohara që do t’ju ndihmojë të jetoni jetë të lumtur, të shëndetshëm dhe të gjatë. 1. Mos besoni gjithçka që mjeku juaj rekomandon ose thotë Eksploro, lexo dhe eduko veten. Ju nuk duhet të besoni në gjithçka që thotë doktori juaj. 2. Ndajeni atë që dini Dr. Hinohara jep 150 leksione në vit nëpër shkolla, në komunitete të biznesit etj. Ai shpesh ndan mësime mbi luftën dhe paqen. Mos harroni se shumica e mësimeve (90 min) janë bërë në këmbë. 3. Nuk duhet të tërhiqeni Nëse e doni punën që bëni, ju nuk duhet të tërhiqeni. Oferta nga 123.al [product title=
123.al