orthodhoksiaebashkuar.al
Lufta dhe mashtrimet që përdor djalli ndaj atyre që mban në shërbim të mëkatit. - Orthodhoksia E Bashkuar
Lufta dhe mashtrimet që përdor djalli ndaj atyre që mban në shërbim të mëkatit.