cengkirgading.com
Caping Gunung
Ndek jaman berjuang Njur kelingan anak lanang Mbiyen tak openi Ning saiki ana ngendi Jarene wis menang Keturutan sing digadang Mbiyen ninggal janji Ning saiki apa lali Ning gunung tak cadhongi sego…