cengkirgading.com
PITUTUR IPUN TIYANG SEPUH
Bocah Bagus Anakku Lanang, Ojo Wedi,… Golek-o Pepadhange Dalan, Ora Kendhat Anggonku Ngengudhang, Duh Bocah Bagus Anakku Lanang. Wong Tuwamu Dudu Raja, Sing tak Wariske Dudu Bandha Dunya, Sangumu M…