biserprom.com.mk
Скопје - Халкидики
СЕКОЈА САБОТА И НЕДЕЛА ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ ЗА САНИ БИЧ, НЕА ПОТИДЕА, КАЛИТЕА, ПОЛИХРОНО, ХАНИОТИ ИЛИ ПЕФКОХОРИ ОД ТА БИСЕР ПРОМ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1000 ДЕН.