biserprom.com.mk
Скопје - Сончев брег, Несебар
Организиран превоз во два правци за Бургас - Поморие - Несебар - Сончев Брег Датуми на поаѓање од Скопје, Куманово и Крива Паланка 07.06; 14.06; 21.06; 28.06; 02.07; 05.07; 09.07; 12.07; 15.07; 1