biserprom.com.mk
Hotel Orphey - Лето во Банско
Лето во Банско (10.07 - 21.08.2018) пакет од 5, 6, 10 или 11 ноќевања на база All Inclusive во хотел Orphey 4* + вклучен автобуски превоз + СПА со ТА Бисер Пром ДОБИВАТЕ Опции на понудата: