urine pun

Keras kat gym

Dua hari sebelum tu abang gi gym macam biasa. Abang dah siap salin baju nak keluar dah, sekali masuk sorang mamat Indian ni. Pergh, sadooo. Abang pun saja stay dulu.

Dia pakai towel dan bersiap-siap nak salin baju. Abang usha ja sebab dia membelakangkan abang. Dia tanggal towel untuk pakai underwear. Sekali ternampak la punggung dia yang montok tu. Sedap tu kalau dapat fuck. Badan memang bidang, semua cukup.


Sekali dia pusing ke arah abang dan terkantoi la abang dok usha dia. Dia senyum, abang pun senyum gak lah.


Dia tengah pakai underwear. Dah siap pakai pun, tapi saja je dia betulkan  batang dia. Tak nampak pun, tapi saja tease abang ler tu..

Lepas tu dia pergi area toilet.


Abang ikut juga. Dia tengah basuh tangan. Abang pun terus ke urine bowl, buka zip dan keluarkan batang abang. Abang membelakangkan di tapi abang nampak dia pun ke urine bowl jugak.


Tapi tiba-tiba ramai pulak orang lain masuk keluar. Dia tarik seluar dan terus bla…..

Ahh!! Rugi!!!


—-

Lepas tu abang pergi lagi gym macam biasa. Abang sampai, abang pun salin baju gym. Kali ni abang tak pakai underwear sebab abang lupa bawa extra underwear, nanti lembap peluh lagi tak best.


So, abang pakai seluar sukan saja dengan singlet. Tiba-tiba abis tukar baju, datang seorang Chinese ni, pakai underwear brief saja. Dia dari toilet agaknya.


Abang senyum dan dia pun senyum. Dia duduk dekat kerusi depan abang dan tegur abang.

Abang balas.

‘Fit badan you.’

‘You pun’ abang balas.

‘Tapi badan I tak nice macam you’.  Badan dia nice jer. Jenis bulky sikit tapi sedap mata memandang. 

Sekali dia tepuk-tepuk perut abang. 


Abang apa lagi…. terus teransang. Batang abang mencanaklah waktu tu.

Dia tetiba sengih, sebab rupanya, nampak bonjol kat seluar abang sebab tak pakai underwear.

Tangan dia yang tadi kat perut, terus gerak kat batang abang.


‘Ni pun nice’  kata dia.


Dia bangun, dan kata ‘jom kat toilet’


Abang pun…. tak kata apa dah, terus ikut jer. Nasib takde orang kat changing room waktu tu sebab batang memang dah keras.

Dia masuk toilet dan abang ikut.


Dia duduk, dan abang terus londeh seluar sambil adik abang berayun-ayun depan muka dia.


Dia tak buang masa, tanggal seluar dia dan dia isap abang.


Sempat abang raba-raba batang dia, main-main sikit.


Yang penting batang abang kena servis baik punya!


Makin laju dia isap sampai last-last abang pegang kepala dia sebab abang nak pancut.


Abang pun pancut dalam mulut dia sambil badan terketar-ketar tahan sedap.

Dia tersengih jer.

Lepas tu abang pun pakai balik seluar, senyum, dan keluar dari toilet tu…

Abang gi work out, adalah basah sikit kat area seluar sebab ada baki-baki sikit, tapi takde sapa perasan… kalau perasan pun, gay jer tu…

Haha

Okay you know what really pisses me off (pun intended)? Our school has this two bathroom pass per nine weeks per class policy, and although I rarely use even one, it still infuriates me. Go ahead and tell me when I can and can’t urinate. I don’t care. I will pee when I want. I’ll pee in my chair. I’ll pee on the desk. I’ll pee on the intercom. I’ll pee on the biology teacher’s plants. I’ll even pee on the biology teacher. You can’t tell me what to do. PEE-VA LA REVOLUTION, MOTHERFUCKERS