tudung

BEHA sarung dan siap!
PROMO dilanjutkan 2 hari! Yeay! Ok stok dah tak banyak. Kan dah cakap, order sekali, mesti order lagi lepas tu.
Sarung saja dan Siap!
PROMO 3pcs RM150 free postage *PROMO END 2nd august 2015

whatsapp +60132617908
Last SALE online and boutique 2nd august 2015.

Apalagi cepat2 order tau!

Anda ada masalah di waktu pagi?
Ingin cepat ke pejabat?
Mahukan gaya stailo tapi hanya dalam beberapa saat?
Kami ada penyelesaiannya.
Dengan INSTANT SHAWL SCARFSWEETHONEY anda tidak lagi selekeh malah stailo ke pejabat. Jimat masa anda dengan beberapa saat saja anda sarung.
Whatsapp +60132617908
Atau ke butik kami yang berhampiran.

#tudung #fashion #hijabfashion #instantshawl #instantshawlcantik #instantshawlmurah #bangisentral #bangi #lakefields #sgbesi #kajang #tudunginstant #hijabstyle #shawl #kl #hijabpin #modestyisgorgeous #magneticpin #hijabistyle #hijabmuslim #hijablookbook #hijabiness #Scarfsweethoney

Chanel Inspired Brooch
Original Korea
Berat, Color & Design 100% sama

Untuk detail Harga boleh terus snap pic & whatapp untuk detail barang

Whatapp: (+6)019-2055483
Telegram: fmsshop
fantasticmomentshop@gmail.com

Love,
fmsshop
#sayajual #visitmyig #igshop #printabledeco #printing #birthday #party #wedding #chanel #brooch #chanelinspired #malaysia #broochchanel #chanelbrooch #raya2015 #bajuraya2015 #hijab #muslimah #kerongsang #sayajualpintudung #pin #pintudung #tudung #chanelpin #pinchanel #chanelinspiredmalaysia #fashion #style #chanelmalaysia

instagram

Hahaha. Lawak. Saber tooth tiger tu memang tak bleh blah!! #powerrangers #morphing #dubsmash #funny #tudung #colors

Tahniah my bisnes partner @_nikamanie umo 19 tahun. 1st join this bisnes income terus RM 1057.23! Ok sggt income as student. Stdy at #tayloruniversity . Walaupun x pandai cakap pada permulaan. Dgn disebabkan bisnes ni senng. Auto2 bole buat. Yg penting follow jer step yg diajar! Anda pasti bole buat! ☺️

Anyone lagi yg nak buat duit bole contact amanie ni terus.. 😊

#BizVaganza #BizVaganzaRaya #duitraya #tayloruniversity #throwback #ootd #tudung #student #instagram #VSCOcam #sale #bangicentral #sayajual (at Lorong Seri, Alor Setar, Kedah)