snowite

This 1920’s cushion-shape Marconi Rolex has a “Snowite” case, a chrome-plated nickel-based material. “Marconi” was the fourth brand name registered by Hans Wilsdorf, in 1911, and was named after Gugeliemo Marconi who sent radio waves across the Atlantic in 1901 and was later awarded a Nobel Prize. Unfortunately, the first Marconi watches were not released until the 1920’s, and by that time Marconi’s relevance as a scientific figure had waned. Wilsdorf registered many subsidiary brand names, but none were successful until the Tudor line was launched in the 1940’s. The attractively machined, sunburst silver dial features a subsidiary seconds dial at the six o’clock position (Store Inventory# 9102).

OUAT HELP!

Okay I don’t know if I’m right correct me if I’m wrong


Snows stepmother is Regina that I understand. Regina’s mother is Cora. And Cora dated Rumblesticks.

Snow and charming had a child which is Emma. Emma has a child with Neal who is Henry.

Neal’s father is Rumblesticks and rumbles father is Peter Pan.
But if hook is peters step grandfather doesn’t that mean Peter is his son?

Another wired call is that hook can be Henry’s step father……..

If you were here

Schnell tau nggak, tulisan yang aku niatin buat aku post ga ke save

damn yaa padahal udah banyak.

Sekarang ga mood soal post yang kemarin tapi aku pengen ngomong sama anggit. Seandainya dia ada disini.

Git tau nggak waktu kemarin aku ke Jakarta, aku kan ke cafe snowit gitu namanya. Itu enak banget. Kamu harus coba. Apalagi grean teanya enaak banget. Trus ya banyak orang koreanya dan damn cuci mata banget rasanya. Suara pas mereka ngobrol enak didenger.

Git tau nggak, kan  disepupu aku ada kucing namanya suarez dan dia lucu banget. Mirip sama si MM Manis Manja. Dia ternyata punya anak dong. Kan sepupu aku baru sekitar 1 bulan ngukutnya dan ternyata si Suarez ngelahirin dan anaknya 3. Lucu banget, jadi inget snowy, kibum sama ebla. :D

Trus tau nggak git, sepupu aku yang satu lagi dikasih kucing. Kucingnya turunan himalaya persia. Namanya Lucky. Kalau lucky ga suka keluar. Setiap dia dibawa keluar pasti balik lagi sendiri ke kandangnya aneh ya..

Pengen banget cerita ini itu sama kamu tapi aku tau nggak bisa. Waktu di Jakarta pas aku lagi pergi-pergi aku suka ngebayangin coba kalau kamu ikut pasti seneng banget. Yes I really miss you my friend. Miss you so bad. But I know it’s all my fault. I’m sorry that I can’t be a good friend. I’m sorry….