siuts

Batang Keras Shah

AUG 3

Posted by mrselampit

 

 

 

Rate This


 

Kisah ni berlaku lebih kurang awal tahun yg lalu.. Kisahnya bermula sejak aku mula berkerja di sebuah syarikat swasta di area ibu kota.. Nak kate aku ni cun sgt tue xde lah.. Tp aku xmenyangkallah kalu org kate badan aku nie cutting baik punya.. Ermm tetek aku lak nk kate besar sgt pun xde lah tp geram gaklah kalu org tgk kan.. Body solid lah org kata..

So kat tempat kerja aku nie ade lah sorg abg nie nama die shah.. Org k.l so sosial life tue korang fhm2 jerk lah.. . Empat keje aku nie xramai sgt pekerja dalam pejabat sbb bos kitaorg ade bukak site kat luar ofis.. So yg tinggal kat ofis pun 2 3 org jer.. Bos aku kadang-kadang ade.. Kadang2 x.. Shah ni kalu ikutkan despact ofis kita org.. Tp kalu xde surat nak antar die akan lepak kat ofis jer lah..

So ade lah1 ari tu bos aku bgtau yg die nk keluar pegi site kebetulan kak ina n abg lan pun ikut bos.. So tinggallah aku sorg kat ofis.. Punya lah bosan duk ofis tue sengsorang.. Keje sume aku da bereskan.. Nk kua mkn pun boring kak ina xde.. So aku ngadap komputer jerk lah.. Ngan facebook aku n ym aku.. Tetiba ade sorg mamat ni tegur aku ajak chat sex.. Aku pun layan jer lah.. Layan punya layan xperasan pantat aku pun dah berair..

Ish… kalu kat rumah nie mmg aku dah usap-usap lah pantan aku bagi klimaks terus.. Tahan jer lah.. . Punyalah kusyuk aku melayan mamat tue chat sex sampai aku xperasan shah dah ade dalam ofis.. Rupernya die duk usha aku chatting dari td lagik sbb bila aku toleh die duk sengih2 kat aku.. Aku ni dalam hati mmg lah malu jgak tp muka selamba jer lah.. . Dah ade shah kat ofis aku pun offline lah ym aku n pgi bilik rehat nk buat air.. . Yerlah air dah kuar bnyak ikut bawah nk refill balik lah ikut atas.. Hahaha.. .

Haa.. Tiba-tiba shah pun masuk bilik rehat.. Die suh aku bancuh air utk die skali.. Kitaorg pun lepak lah minum sekali.. . Shah tnya aku.. Dah lama ker layan chat sex??Aku chong lah baru 1st time td.. Sbb bosan duk sengsorng kat ofis.. ‘Bos mane?’.. Aku gtau lah bos g site ngan kak ina n abg lan.. Ówh’.. . Tetiba shah bangun n datang ke belakang aku.. Hati aku da berdebar-debar da.. Tp aku pun geram gak ngan shah nie sbb muka die tu bersih n smart lah body die.. Tp batang die aku xpnah tgk lagik.. Lagik 1 aku dah sebulan lebih xrase batang.. Aku rase selaput dara aku pun dah ada balik kot.. . Hahaha.. So aku biarkan jerlah shah dtg pegang bahu aku dari belakang..

Die gosok-gosok bahu aku pastu turun plahan-lahan ke tgh belakang aku.. Aku diam lagi.. Bila die selak rambut aku yg paras bahu dan mula menghembus nafas stim die kat leher aku.. . Aku mula xtentu arah.. Aku paut kepala die rapat ke leher aku lagi.. Kali nie die mula berani menjilat-jilat leher aku.. Nafas aku sendiri pun xtau ke mana hala.. Makin sedap makin sedap jer rase.. . Tangan shah dah mula menjalankan tugas.. Shah seluk tgn die dari atas terus ke puting tetek aku.. Memang cekap sbb xtersasar lansung target die.. Shah gentel2 puting aku sampai aku sendiri xtahan.. Aku pun bangun dari kerusi dan mengahadap shah.. Aku tolak die ke kabinet.. Aku hanya senyum ghairah pada shah..

Shah semakin berani.. Die bukak butang kemeja aku dan terus menghisap tetk aku dari luar bra.. Tgan die sebelah lagi berusaha membuka cangku bra aku di belakang.. Bila berjaya jer bukak bra aku terus die telan tetek aku sepenuhnya dalam mulut die.. Aku mmg kesedapanla.. Aku rase pantat aku mmg basah sgt2 dah.. . Kami berkulum lidah.. Shah nie bukan calang2 nie.. Mmg dah biasa mengerjakan pompuan nie.. Aku plahan-lahan melepaskan butang baju shah dan menjilat puting tetk shah yg timbul skit.. . Pegh badan shah mmg smart.. Dengan ketul-ketul kat perut die buat aku lagi geram n xsabar nak tamatkan game nie.. Aku jilat makin ke bawah sampai kat pusat die aku main lidah kat situ smbil tangan aku membuka kancing seluar die..

Shah tersandar di kabinet smbil memerhati tindakan ghairah aku.. . Setelah berjaya maka terkeluarkan batang shah yg mengeras mencucuk muka ku.. Terus aku cium kelopak btang shah sebelum menelan batang shah masuk ke dalam mulut aku.. Dengan keadaan ofis yg kosong aku hanya dengan suara shah yg mengerang kesedapan.. Argh.. Argh.. Argh.. . Dalam lagi rine.. Shah memegang kepala aku dan mengarahkan supaya aku melancap batangnya pakai mulut.. Keluar masuk keluar masuk batang shah dalam mulut aku.. Makin lama makin keras mcm kayu.. Batang shah hanya dapat masuk 3 ¼ shj sbb saiz btang shah lebih kurang 6 ½ inci n diameter die lebih burang 2 inci.. Mane nak lepas mulut aku yg cute nie.. . Aku jilat batang shah.. Aku sedut-sedut balls die.. Makin keras suara shah aku dengar.. .

Bila aku sedut balls die aku dengar suara shah ‘yes rine.. Sedap rine.. Lagi rine.. Yes.. Rine.. Yess rine.. ‘ Lebih kurang 10 minit gak lah aku mengulum batang shah.. Sekarang shah bangunkan aku.. . Die lepaskan skirt pendek yang aku pakai dan angkat aku ke atas kabinet.. Shah angkat bontot aku dan lepaskan panties aku yg berwarna pink.. Dengan gahirah terus shah menjilat-jilat opantat aku yg mmg banjir dari td.. Mula-mula shah jilat sekata dari atas ke bwah.. Turun naik kepala shah menjilat pantat aku.. Aku hanya mampu mengerang ‘argh.. Argh.. Owhh.. Arghh.. Argh.. . Lagi shah.. Lagi syg’.. . Xmampu aku nak ungkap ngan kata-kata kesedapan kene jilat.. Lagi aku xtahan bila shah attack kelentit aku.. . Mcm nak terkeluar air aku rasenyer.. . ”Shah.. I xtahan lagi.. . Cmmon shah.. . Arghh.. Owhhh.. . Arghh shah i dah xtahan da nie’.. . Rase macm nan nangis mcm baby mntak susu jer.. .

Shah turunkan aku dari atas kabinet.. Die tonggengkan aku dan bukak kangkang aku.. Aku tau die nak try doggie style ni.. So aku pun get ready lah.. Plahan-lahan shah tolak batang keras die ke dalam pantat aku.. Sedap siut sbb pantat aku nie jenis yg berair so xde lah pedih sgt even batang shah ni besar n keras.. So mula lah dayungan si shah nie.. Makin lama makin laju.. Pastu slow balik.. Nafas . Suara die wat air aku kuar lagi meleleh.. Érm.. . Erm.. . Argh.. . Erm.. Argh.. . Arghhhh.…’kalu korang dengar pun korang pun stim habis.. . Aku lak dah tau ofis tue xde org.. Menjerit-jerit sedap lah aku.. Ýes shah.. . Yeah.. Yeah,.. . Lagi shah.. Yeah.. . Ouwhh.. Yeah.. Ermm.. . ‘

Skang nie shah angkat kaki aku sebelah naik atas kabinet.. Pegh.. Lagi sedap sioot.. Sbb batang shah yang keras tue masuk menyenget dalam pantat aku.. Rase penuh giler n sedap sgt2.. Da puas shah main cara tue shah tolak dalam2 batang die.. Shah pegang pinggang aku dan dorong aku duduk atas dia sambil die baring atas lantai bilik rehat tu.. Mgkin shah lenguh kot henjut aku sambil berdiri dari tadi.. Aku pun henjut lah plahan-lahan turun naik turun naik.. Shah pusingkan aku menghadap die dengan kedudukan yg sama.. Aku teruskan henjutan berirama slow dance.. Tetek aku pun berenjut sama.. Shah ramas tetek aku kedua-dua dengan geram.. . Suara shah dah xtentu arah.. . Nafas die pun dah lain mcm..

Sebenarnya aku dah klimaks dah sekali masa shah tujah aku dari belakang td.. Ni pun aku rasa nak cum lagi tp aku tahan sbb nak cum sama2 dangan shah.. Turun naik turun naik bontot aku atas batang keras shah.. . Hampir 20 minit gak berlalu.. Mgkin shah da xtahan kot.. Die angkat bonton aku sikit n tahan pakai tangan die.. Die tujang pantat aku dari bawah laju2.. Pegh mcm nak tercabut nyawa aku kena tujah mcm tue.. . Sdap giler ngan tempo yg agak laju tu.. Makin kuat suara shah mengerang.. Érghhh.…ermmhh.…ermhh.. Ermmmhhh.. . Arghh.. . Yes.. . Yess.. Yeaaahh.. . Yeahh.. . Yeah rine.. . ‘Aku pun jadi xtertahan.. . Aku pun membalas erangan shah ‘ermmm.. . Yeahhh.. Yeaahh.. Yeahhh.. . Yeahh shah.. Common shah.. . I dah xtahan nie shah.. . Laju lagi shah.. . Arghh.. . ‘

Makin laju tempoh tujahan shah.. Seraya dengan itu erangan yg paling kuar dari shah aku dengar.. Dengan nada kepuasa yg amat sgt dan aku pun merasa panas dalam lubang pantat aku walaupun shah belum mencabut batangnya.. . Aku rasa air maninya bercampur dgn air mazi aku meleleh keluar dari celah-celah lubang aku.. . Arghhh aku keletihan terus terbaring atas badan shah.. ‘Shah thanks.. . Sedap sgt sampai i xigt ape2′.. . Its ok.. Next time boleh rase lagik’ sambil senyum gatal.. .

Ptg yg memenatkan.. Lepas shah mencabut batangnya dari pantat aku.. Kami pun bersiap pakai pakaian masing2.. Aku tgk jam dah pukul 5.15 ptg.. So boleh lah aku bersiap-siap untuk balik ke rumah bersama kenangan  yg boleh jadi modal aku melancap malam nie.. . Sebelum aku kunci ofis aku dan shah bercium mulut gn ghairah.. . Manis jer aku rase mulut shah nie.. .

anonymous asked:

Sori kun tuun tällee masentaa sun päivääs, mut mun on pakko puhuu jollekin. Oon jo pitkään vakavasti miettiny itsemurhaa ja se ajatus ei lähde pois vaikka kuinka yritän. Mulla on jo kirjeki ja suunnitelma valmiina. Sairastan vakavaa masennusta ja kesän jälkeen mulla alkais lukio. Mut en usko et pystyn siihen. Arvosanat on alkanu tippuu kovaa vauhtia ja ne varmaan tippuu pahemmin kun meen lukioon. Oisko jotain neuvoja/apua? Kiitos jo etukäteen

Siun pitäis nyt heti päästä puhumaan jonkun kanssa ennen kuin mitään ikävää tapahtuu. Jos et uskalla puhua omalle perheelle, niin voisitko mennä käymään kouluterveydenhoitajan luona? Todennäköisesti se laittaa siut täyttämään sellasen lomakkeen, missä pitää vastata kysymyksiin omista fiiliksistä ja että oletko ajatellut itsemurhaa yms. Siihen on helppo vastata eikä vaadi liikaa puhumista, jos vaikka itkettää kauheesti. Sieltä kautta sit toivottavasti saat jonkinlaista apua, etkä ole ihan romahduspisteessä lukion alkaessa.

Älä stressaa siitä lukiosta vielä liikaa, se tuskin tulee olemaan niin kauheeta kuin sie kuvittelet! Tietysti on olemassa urpojakin opettajia, mut monet varmasti ymmärtää, jos uskaltaudut kertomaan että siulla on vähän vaikeeta. Joka tapauksessa lukuvuodet on jaettu pienempiin jaksoihin, joten siun tarvii ajatella vain parisen kuukautta eteenpäin, ja kirjoituksia ei todellakaan kannata vielä ajatella. Yritä jo tässä vaiheessa miettiä, millä tavoilla saisit opiskelun sujumaan vähän helpommin, vaikka se varmaan tuntuu tällä hetkellä mahdottomalta ajatukselta. Kunnollisiin muistiinpanoihin kannattaa panostaa, niin se vie vähän pois kokeisiin lukemisen stressistä. Itsestäsi huolehtiminen on kuitenkin kaikkein tärkeintä, ja nukkuminen ja syöminen tulee ennen opiskelua!

Tärkein viimeiseksi: OLEMASSAOLOSI ON TÄRKEÄÄ JA ELÄMÄLLÄSI ON MERKITYSTÄ. Oot nyt jumissa tällä planeetalla meidän muiden pölvästien kanssa, mutta se tarkoittaa myös sitä, että siun tulevaisuudessa on vielä vaikka mitä hienoa ja tuntematonta odottamassa. Siusta tuntuu, että elämä on kauheeta ja tarkoituksetonta, mutta se johtuu vain masennuksesta eikä ole fakta. Siulla on sairaus ja sitä voidaan hoitaa, ja sie ansaitset olla onnellinen ja ansaitset kokea kivoja asioita. Lisäksi siun ympärillä on ihmisiä, joita siun poismenosi järkyttäisi peruuttamattomasti. Läheisen itsemurhasta ei koskaan pääse täysin yli, koska sellaista ei vain pysty ymmärtämään. En sano tuota siksi, että tuntisit syyllisyyttä, vaan siksi, että ymmärtäisit miten tärkeä osa meillä kaikilla on tässä elämässä.

Tuu puhumaan miulle uudestaan ihan milloin haluat, niin yritän vastata mahdollisimman pian. Pidä jooko huolta itsestäsi, olet tärkeä otus ❤️

10

Abdul SATTAR EDHI:

Dr. Abdul Sattar Edhi, NI, LPP, RMA, IBP, GPA, MSP is a prominent Pakistaniphilanthropist, social activist and humanitarian. He is the founder and head of the Edhi Foundation, a non-profit social welfare organization in Pakistan. Together with his wife, Bilquis Edhi, he received the 1986 Ramon Magsaysay Award for Public Service. He is also the recipient of the Lenin Peace Prize and the Balzan Prize. In 2006, Institute of Business Administration Pakistan conferred an honoris causa degree of Doctor of Social Service Management for his services. In September 2010, Edhi was also awarded an honorary degree of Doctorate by the University of Bedfordshire. In 1985 Edhi received the Nishan-e-Imtiaz from the Government of Pakistan. On January 1, 2014, Eidhi was voted Person of the year 2013 by the readers ofThe Express Tribune.

He was born in 1928, in the city of Bantva in what is now western India. Edhi’s first interaction with human suffering occurred at the age of eleven, when his mother was physically paralyzed and later suffered from mental illness. Edhi spent his waking hours caring for her, and her worsening health and eventual death left a lasting impact on his life. In 1947, at the age of 19, Mr. Edhi’s family was forced to flee their hometown and relocate to Karachi. Finding himself in a new city without any resources, Edhi resolved to dedicate his life to aiding the poor, and over the last sixty years, he has single handedly changed the face of welfare in Pakistan. Edhi founded the Edhi Foundation, with an initial sum of a mere five thousand rupees. Regarded as a guardian for the poor, Edhi began receiving numerous donations, which allowed him to expand his services. To this day, the Edhi Foundation continues to grow in both size and service, and is currently the largest welfare organization in Pakistan. Since its inception, the Edhi Foundation has rescued over 20,000 abandoned infants, rehabilitated over 50,000 orphans and has trained over 40,000 nurses. It also runs over three hundred and thirty welfare centers in rural and urban Pakistan which operate as food kitchens, rehabilitation homes, shelters for abandoned women and children and clinics for the mentally handicapped.

Edhi has remained a simple and humble man. To this day, he owns two pairs of clothes, has never taken a salary from his organization and lives in a small two bedroom apartment over his clinic in Karachi. He has been recommended for a Nobel Peace prize by the Prime Minister of Pakistan. On June 25, 2013 Edhi’s kidneys failed and it was announced that he will be on dialysis for the rest of his life, unless he finds a kidney donor.

Early life:

Edhi was born in 1928 in Bantva in the Gujarat, India. When he was eleven, his mother became paralyzed and later grew mentally ill and died when he was 19. His personal experiences caused him to develop a system of services for old, mentally ill and challenged people. Edhi and his family migrated to Pakistan in 1947. He initially started as a pedlar, later became a commission agent selling cloth in the wholesale market in Karachi. After a few years, he established a free dispensary with the help from his community. He later established a welfare trust, “Edhi Trust”.

Abdul Sattar Edhi was married in 1965 to Bilquis, a nurse who worked at the Edhi dispensary. The couple have four children, two daughters and two sons. Bilquis runs the free maternity home at the headquarter in Karachi and organizes the adoption of illegitimate and abandoned babies.

Charity worr:

Edhi Foundation runs the world’s largest ambulance service and operates free nursing homes, orphanages, clinics, women’s shelters, and rehab centers for drug addicts and mentally ill individuals. It has run relief operations in Africa, Middle East, the Caucasus region, eastern Europe and US where it provided aid following the New Orleans hurricane of 2005. In November 2011, Edhi was recommended for a Nobel Peace prize by the Pakistani Prime Minister Yousaf Raza Gillani. Abdul Sattar Edhi suffered renal failure as announced on 26 June 2013 at SIUT and needs kidney donation.

Travel issues:

In the early 1980s he was arrested by Israeli troops while entering Lebanon. In 2006, he was detained in Toronto, Canada, for 16 hours. In January 2008, US immigration officials interrogated Edhi at the John F. Kennedy Airport in New York for over eight hours, and seized his passport and other documents. When asked about the frequent detention, Edhi said “The only explanation I can think of is my beard and my dress."In January 2009, Edhi was refused entry to Gaza by Egyptian authorities.

Honors and Awards:

International awards

  • Ramon Magsaysay Award for Public Service (1986)
  • Lenin Peace Prize (1988)
  • Paul Harris Fellow from Rotatory International Foundation, (1993)
  • Peace Prize from (USSR former) for services in the Armenian earthquake disaster, (1998)
  • Largest Voluntary Ambulance Organization of the World - Guinness Book of World Records (2000)
  • Hamdan Award for volunteers in Humanitarian Medical Services (2000) UAE
  • International Balzan Prize (2000) for Humanity, Peace and Brotherhood, Italy
  • Peace and Harmony Award (Delhi), 2001
  • Peace Award (Mumbai), 2004
  • Peace Award (Hyderabad Deccan), 2005
  • Wolf of Bhogio Peace Award (Italy), 2005
  • Gandhi Peace Award (Delhi),2007
  • UNESCO Madan jeet sing Peace Award (Paris),2007
  • Peace Award Seoul (South Korea), 2008
  • Honorary Doctorate degree from the Institute of Business Administration Karachi (2006).
  • UNESCO-Madanjeet Singh Prize (2009)
  • Peace Award (London), 2011

National Awards:

  • Silver Jubilee Shield by College of Physicians and Surgeons, Pakistan, (1962–1987)
  • The Social Worker of Sub-Continent by Government of Sind, Pakistan, (1989)
  • Nishan-e-Imtiaz, civil decoration from Government of Pakistan (1989)
  • Recognition of meritorious services to oppressed humanity during eighties by Ministry of Health and Social Welfare, Government of Pakistan, (1989)
  • Pakistan Civic Award from the Pakistan Civic Society (1992)
  • Shield of Honor by Pakistan Army (E & C)
  • Khidmat Award by Pakistan Academy of Medical Sciences
  • Human Rights Award by Pakistan Human Rights Society

    Quotes By Abdul Sattar Edhi:

    So many years later there were many who still complained and questioned, "Why must you pick up Christians and Hindus in your ambulance?” And I was still saying, “Because the ambulance is more Muslim than you.” (Mirror To The Blind)

    “Despite his selfless deeds, Edhi is often attacked as "un-Islamic” by Pakistan’s hard-line mullahs, who cite his policy on infidels. He has none. Edhi never asks whether an abandoned child, a psychiatric patient, a dead person, or a battered woman is Sunni or Shiite, Hindu or Christian-or, for that matter, Punjabi or Sindhi, Baluchi or Pashtun, Mohajir or Kashmiri. “I’m a Muslim,” says Edhi, “but my true religion is human rights." (Struggle for the Soul of Pakistan)

    "I am a beggar for the poor,” he says, stained teeth showing in a wide smile, eyes sparkling after a week touring flood-hit areas. “Serving humanity is the biggest jihad. It is the real thing.”
    (Aging philanthropist is Pakistan’s Mother Teresa)

    There are Muslims, Hindus and Christians, but all their teachings are based on humanity. Where humanity is concerned, all religions are immersed into it. (Ali Kapadia, Seerat 4)

    Humanity in itself is a religion, and from it other religions have been born. Allah’s books also teach humanity. (Ali Kapadia, Seerat 4)

    “This is very difficult work, because of fundamentalism,” Edhi interjects. “Our society does not want to give any facilities to females. When political opponents criticize us, we never fight them-we ignore them.”

    “Still, it’s very hard to survive if you are working for all the people, not just your particular religious or ethnic group,” he acknowledges. “With so much discrimination and growing religious divisions, my children will have a very, very tough time.” (Humanitarian to the Nation) 
Megastone Guide

I know there’s several guides all over the internet, here’s another just in case.

Abomasite:
Route 123, in the berry garden (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Absolite:
Safari Zone
Aerodactylite:
Meteor Falls (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Aggronite:
Rusturf Tunnel
Alakazite:
Slateport City market
Altarianite:
Lilycove City, show a collector a Altaria on your team.
Ampharosite:
New Mauville (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Audinite:
Battle Resort, Looker will give it to you (You need to complete the Delta Episode)
Banettite:
Mt. Pyre
Beedrillite:
Sea Mauville
Blastoisinite:
SS Tidal (During or after Delta Episode)
Blazikenite:
If Torchic was your starter pokemon, Steven Stone will give it to you in route 120, if it’s not your starter, a salesman in route 114 will sell it to you.
Cameruptite:
Team Magma Hideout if you have Omega Ruby (During Delta Episode), Battle Resort if you have Alpha Sapphire.
Charizardite X:
Fiery Path (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Charizardite Y:
Scorched Slab (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Diancite:
Transfer Diancie from XY to ORAS and put it in your team in any Pokemon Center
Galladite:
Fallarbor Town, Professor Cozmo will give it to you (During or after Delta Episode)
Garchompite:
Fortree City, Aarune will give it to you when you reach the Platinum Rank (1000 Secret Base flags)
Gardevoirite:
Verdanturf Town, Wanda will give it to you, if she’s not in her house, go to Rusturf Tunnel and break a stone (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Gengarite:
Battle Resort (After Delta Episode)
Glalitite:
You need to transfer it from the ORAS demo along the Glalie.
Gyaradosite:
Route 123, a Poochyena will have it on its mouth.
Heracronite:
Route 127.
Houndoominite:
Lavaridge Town (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Kangaskhanite:
Pacifidlog Town (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Latiasite:
From your mother if you have Omega Ruby (During Delta Episode), on Latias if you have Alpha Sapphire.
Latiosite:
From yout mother if you have Alpha Sapphire (During Delta Episode, on Latios if you have Omega Ruby.
Lopunnite:
Mauville City, go to Mauville Hills and a man in a siut will give it to you (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Lucarionite:
From Lisia after you defeat her in a Master Rank Contest.
Manectite:
Route 110, on the Cycling Road.
Mawilite:
Verdanturf Town.
Medichamite:
Mt. Pyre
Metagrossite:
On the Mystery Gift Beldum, or after the rematch of the Elite Four after Delta Episode
Mewtwonite X:
Littleroot Town (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Mewtwonite Y:
Pokemon League (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Pidgeotite:
Rustboro City, show to Mr. Stone the Intriguing Stone.
Pinsirite:
Route 124.
Sablenite:
Sootopolis City.
Salamencite:
Meteor Falls, Zinnia’s grandmother will give it to you (After Delta Episode)
Sceptilite:
If Treecko was your starter pokemon, Steven Stone will give it to you in route 120, if it’s not your starter, a salesman in route 114 will sell it to you.
Scizor:
Petalburg Woods (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Sharpedonite:
Team Aqua Hideout if you have Alpha Sapphire (During Delta Episode), Battle Resort if you have Omega Ruby.
Slowbronite:
Shoal Cave, you need to give to the man of the entrance 4 Shoal Salts and 4 Shoal Shells.
Steelixite:
Granite Cave.
Swampertite:
If Mudkip was your starter pokemon, Steven Stone will give it to you in route 120, if it’s not your starter, a salesman in route 114 will sell it to you.
Tyranitarite:
Jagged Pass (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)
Venusaurite:
Route 119 (You need to complete the Primal Groudon/Kyogre scene)