shtet

Proposal for a project entitled "Këtu nuk bëhet dot shtet"

The artist should demarcate specific portions of his or her surroundings (either rural or urban), using visually intrusive means such as yellow ‘Caution’ tape or orange plastic fencing. These areas should be no more than 1.5 meters square and should, whenever possible, contain no people or animals. These areas should be clearly marked with signs saying “Në këtë zonë nuk bëhet dot shtet”. No further explanatory materials may accompany the demarcations, and the artist is prohibited from issuing statements about the work.

Shko n'Sach, merre një gotë t'Pavarsisë!
[printuar nga @gagiprint për @sachcaffe]
#Repost @sachcaffe with @repostapp.
・・・
8 vjet shtet! Urime, Gëzuar. Sasi e limituar për vetëm 8€ #dhurate #gift #kosova #independance #prishtina #mitrovica #peja #prizreni #gjilani #gjakova #ferizaji #gezuar #coffee #coffeeshop #coffeeshops #cafe #café #sachcaffè by gagiprint http://ift.tt/1KbRit5

rtklive.com
Ngritje e nivelit të marrëdhënieve midis Kosovës dhe Iowa-s

Mediat e citojnë edhe guvernatorin e shtetit, Terry Branstad i cili thotë se me çeljen e konsulatës së parë tani Des Moines vërtetë po bëhet një ‘qytet ndërkombëtar.’ Këto media citojnë dhe zëvendëskryeministrin e Hashim Thaçi i cili si udhëheqës i delegacionit të Kosovës në çeljen e konsulatës, ka folur për miqësinë e përhershme amerikano-kosovare për të nënvizuar se “miqësia veçantë midis Iowa-s dhe Kosovës ka filluar të marrë formë, madje edhe para se Kosova të bëhej shtet.“