shirtology

10

Огромна благодарност до сите што ја подржаа оваа идеја и што гордо ги носат и го слават животот заедно со своите маици:) Останете позитивни!

Доколку сакате да нарачате Celebrate Life маица + беџ пишете на: hello[at]indog.info