shelna

Jetoj ne emigrim
kujtoj vendin tim
kujtoj fush e male
kengen e gjuhen atdhetare.

Jetoj larg ne emigrim
ku kam mall per ate voter
ku kendova te bukren kenge
ku lashe vlla e ku lashe moter. 

Te jetoh ne dhe te huaj
ku ke mall per fusha e pyje
ku rreh zemra me ngadale
per atdhene qe kam lane.

Nikola Shelna