salhazain

Day 6 perintah berkurung. Hopefully i’m getting better. Letih dah duduk dalam rumah je. I need fresh air :)
Now i’m having breakfast - BBplus Collagen + mee goreng + kuih muih :)
Since start minum BBplus ni memang xpernah xpernah stop sbb sangat berpuas hati dengan hasil die. Lepas seminggu minum, kulit dah xkering & gatal2. Lepas tu now ramai yang puji kata my skin look more bersih even i’m pregnant. Alhamdulillah.
My sister & my mom pun dah minum. Both of them pun suka. My mom dah makin comel. Huhu. Yg paling best BBplus ni xrase same cam sesetengah collagen yang hanyir. Rase anggur. So memang sedap and bau die harun :) #bbpluscollagen #healthy #beauty #skincare #topleaderscircle #tlc #tlcavengers #food #salhazain #zatayusof

For more details
0192424022
www.zatayusof.com
zatayusof@live.com.my

Wahai org kampung ayah sy😁 Jom kita ramai2 pg #TLC business review. Terbuka pada yg berminat nak generate #incomebesar nak buat #sohobiz yg nak freedom in income #time . TLC bukan calang group ye. Kami dh diiktiraf oleh kerajaan sebagai icon #sohonita #malaysia. Kejayaan kami pun bukan sket2. Ade ahli bole generate sales rm100,000 dalam mase sejam🙀🙀🙀🙀 cuba bayangkan. Tapi kami xlokek ilmu. So kami nak share dengan sape2 yang berminat nak berjaya dalam TLC.

Nak tau lebih info pasal #roadshow ni bole WA / SMS Zata 0192424022.

Peluang nak jadi berjaya dalam business. Sape yg brani grap #opportunity ni die la yg untung💪

#zatayusof #mumprenuer #business #salhazain

Icon #sohonita Malaysia will give business preview tonite!!! Ramai yang dh berjaya generate income ribu2 hasil coaching dr icon ni. And malam ni beliau akan share peluang untuk generate income ribu2. Orang jb & singapore yg xjoin mmg rugi besar!!! If xpercaya bole google #salhazain or #sohonita malaysia. Berminat nak join, nak tau venue kat mane bole pm Zata 0192424022 #mumprenuer #sohobiz #income #jb #tlc #salhazain

Congratulation to this 2 #mumprenuer dapat buat salesRM100k in 2 hrs!!!!👍👍👍👍 Memang mantops kan. Semua ni hasil bimbingan dan tunjuk ajar dalam #topleaderscircle . Segala diterapkan. Just kene follow and buat je dan cukup tunggu je bonus masuk. Bonus mmg 💰💰💰💰 berkepuk la kan RM25,000 income ye!!!! In TLC, time is Important. the powerful of internet biz is that every minute and second is GOLD for us.. we teach u how to turn your time into $$$$$$ .. Time is precious, Dont waste it, Make it Count! #incomebesar #sohobiz #zatayusof #salhazain

Untungla sape yang join business under #tlc . Segala benda diajar. Dari product knowledge, selling, promoting. Smlm kteorg ade seminar power sales dimana kami diajar cara nak buat online business & ofline business. Yang lagi hebatnya seminar disampaikan oleh bukan calang2 org, JUTAWAN ok💰💰💰💰, #irfankhairy & CDM #azlanderaman 💪. Balik dr semunar semalam semua semngat berkobar2💪. Goooo #tlc💪!!!!!

#tlcc #tlcavengers #seminar #onlinemarketing #mumprenuer #sohobiz #zatayusof #salhazain

#testimonial #bvsm #kencingmanis kene scope daging sebab dah busuk. Dr cakap min 4 bulan baru boleh sembuh. But anak pesakit ni hadiahkan bvsm untuk ibu dia tidur. Yup hanya perlu tidur dgn bvsm untuk sembuh. Alhamdulillah dalam masa sebulan luka dah baik and cantum elok. #tlc #tlcc #topleaderscircle #mumprenuer #sohobiz #zatayusof #salhazain #health #diabetic

Darinseorang suri rumah kepada seorang businesswoman wang berjaya. Start buainess dengan bebekalkan modal pinjaman yang dibuat atas nama suaminya, @salhazain berjaya mengukuhkan perniagaannya. Apa yang lainnya Salha Zain ni dari businesswoman yang lain ialah dia xLOKEK ILMU. Sesiapa yang join group dia TOP LEADERS CIRCLE pasti akan die bantu untuk berjaya macam dia. Dah berapa ramai yang telah dicanainya menjadi berjaya dalam business online. Dan saya salah seorang protege Salha Zain😁.

Pada tahun ni Salha Zain & Top Leaders Circle telah dinobatkan sebagai ICON SOHONITA MALAYSIA. Hebat kan? Ini diiktiraf oleh kerajaan dan anugerah disampaikan oleh Dato Shahrizat. So TOP LEADERS CIRCLE ni hukan calang2 ye. Jom jadi sebahagian dari family Top Leaders Circle.

📕www.zatayusof.com
📱0192424022
📧zatayusof@live.com.my

#salhazain #topleaderscircle #tlc #tlcc #sohonita #sohobiz #datoshahrizat #icon #malaysia #1malaysia #business #zatayusof #premiumbeautifulcorset #biozonefoodpurifier #bbpluscollagen

Day 2 top Leaders Circle in Korea. Too many sweet memories & experience. Tak dapat nak luahkan dengan kata2. FREE trip yg disponsor oleh our company mmg 5 star standard. Sape yabg pergi dilayan seperti VVIP. Segala-galanya PERCUMA🙀. Pergi bawak badan & bawak duit untuk #shopping je. Terbaik kan? Lepas ni kami pur company offer utk ke #goldcoast plak. Teruja betul. Offer terbuka kepada yang berminat!!!

#tlcinkorea #tlctravelog #tlc #topleaderscircle #tlcc #travel #korea #sohobiz #mumprenuer #zatayusof #salhazain

One of the reason why i interested with this business is i can travel ✈ 3 times a year. Free of charge ye. Pastu dah la dilayan mcm vvip. Negara2 yg ditawarkan bukan calang ok. Dulu #london & #paris pastu #korea and next will be #goldcoast . Sapa tak nak weh. Nak tunggu pergi dengan duit sendiri bole tahan jugak kene ikat perut.

I 💟 my business.

📲 0192434022
📧 zatayusof@live.com.my
📜 www.zatayusof.com

#tlc #tlcc #tlctrip #tltravelog #topleaderscircle #mumprenuer #sohobiz #salhazain #zatayusof

Percaya atau tak ni la hasil dari ONE SIDE of my breast and 15 min pump. Rezeki #adninadam . Alhamdulillah Zata berdoa agar Zata dapat susukan mereka sampai 2 tahun. Adnin fah 1 1/2years. Adam baru 1 bln. Mase Zata mengandungkan Adam pun Zata FULLY #breastfeed Adnin. Berkat doa & usaha Zata cuba cari jalan camne nak banyakkan susu.

Nak tau rahsia Zata???

Bole WA ☎ 0192434022
📧 zatayusof@live.com.my

#proudmother #breastfeeding #adninadam #baby #susuibu #mumprenuer #bbpluscollagen #herbamaharani #susubanyak #zatayusof #salhazain

Sabun ketiak utk cuci segala daki2😁. Bagus gak utk org yang sensitive skin. For those yg anak2 ade ruam bole pakai davun ni. Baby Zata, Adam ade ruam kt tengkuk, after pakai sabun ni baik trus. Alhamdulillah. Yg ade eczema pun bole pakai. InsyaAllah bole membantu menyembuhkan. Sape berminat bole pm Zata✌
0192424022

#marineessence #skincare #sabunketiak #eczema #dryskin #rashers #topleaderscircle #tlc #tlcavengers #themillionairesproject #projectduitraya #projectgc14 #omniprenuer #sohobiz #sohonista #sohobiz #salhazain #zatayusof

@salhazain - Malaysia Sohonista Icon. Ni la mentor Zata dalam berbusiness. Orangnya memang xpernah loket nak share ilmu. Started her business with only rm14.50 dlm bank & now income die more than 30k. But yet still very humble. Orang kata jalan mudah nak berjaya copy paste kejayaan org. Itu yg zata buat skrg & alhamdulillah. Salute u my dear mentor👍 #zatayusof #tlcc #tlc #tlcavengers #omniprenuer #salhazain

Restock utk kegunaan sendiri & family. Untung beli time promosi ni. Zata mmg suka #marineessense nye product. Kulit dh tak kering bila pakai shower foam, rambut xde kelemumur ble pakai shampoo die. Wangi pun wangi gak. Kalo jd ahli lg jimat, beli harga cost :) plus hujung bulan dpt bonus based on bape pembelian kte.
#sensetiveskin #eczema #dryskin #dandruff #hairloss #tlc #tlcc #gc14 #tlcavengers #salhazain #zatayusof

Hati bunga-bunga kene puji dengan kawan2 kata muka glowing la even pregnant. Yela slalu kalau pregnant pigmentation mmg xcantik sangat sebab perubahan hormon. But for me yang consume BBplus collagen, memang xde masalah dengan kulit. Puas hati betul :)
#bbpluscollagen #glowingskin #pregnant #topleaderscircle #tlc #tlcavengers #themillionaireproject #GC14 #omniprenuer #sohobiz #sihonista #salhazain #zatayusof
Zata Yusof
0192424022
zatayusof@live.com.my
www.zatayusof.com