rm16

instagram

Richard mille RM 16 month old retail 90 K for sale 45k #watchfinder #rm16#richardmille

RM16 Richard Mille ▪️tag a Richard Mille fan and comment on your thoughts below ⏬ image via ➡️revo-online.com◀️ @blacktunagang_watch_blog @blacktunagang_watch_blog
by blacktunagang_watch_blog from Instagram http://ift.tt/1bZeAAQ

OK... so that previous post about mixer choices...

I have been looking at the Presonus RM16, and while I *KNOW* I said I would never buy another Presonus product, I have something to confess:

DAMN if that software interface isn’t smooth as silk! I still have a Lenovo T400 that has a FireWire option, so if I do need to record I can bust that out. Otherwise, this may be the goldilocks mixer.

SKIRT PLAIN

Harga; RM18 exclude postage
💕 BELI ¾ RM16 SETIAP HELAI
💕 BELI 5 HELAI KE ATAS RM14 SETIAP HELAI
💕 BOLEH MIX DENGAN YANG LAIN

Postage; 1-2 helai RM7 SM/RM11 SS
3-7 helai RM10 SM/RM16 SS

Contacts;
012-9587475 (WhatsApp)
youniquehijab (Wechat)

Will reply within 24 hrs 💋 #sayajual #jualmurah #jual #bazarpaknil #visitmyig #onlineshoppingmalaysia #onlineshop #shoppingonlinemalaysia #shoppingonline #igshop #igshopmalaysia #igshopping #igseller #onlineshopping #sayajualskirt #sayajualskirtmurah #sayajualskirts #jualskirt #jualskirtmurah #sayajualskirtmalaysia #sayajualskirtmurahmurah #sayajualskirtmermaid #skirt #skirts #skirtmurah #skirtmalaysia #skirtmurahmalaysia by youniquef http://ift.tt/1OGf3Xd

Lunch at Beep Beep Q Restaurant.
That whole big plate of Grilled Pork Chop is selling at RM16 nett only!
This is what we called BCG (Bug, Cheap, Good)!!! (at Beep Beep Q Restaurant)

SKIRT PLAIN

Harga; RM18 exclude postage
💕 BELI ¾ RM16 SETIAP HELAI
💕 BELI 5 HELAI KE ATAS RM14 SETIAP HELAI
💕 BOLEH MIX DENGAN YANG LAIN

Postage; 1-2 helai RM7 SM/RM11 SS
3-7 helai RM10 SM/RM16 SS

Contacts;
012-9587475 (WhatsApp)
youniquehijab (Wechat)

Will reply within 24 hrs 💋 #sayajual #jualmurah #jual #bazarpaknil #visitmyig #onlineshoppingmalaysia #onlineshop #shoppingonlinemalaysia #shoppingonline #igshop #igshopmalaysia #igshopping #igseller #onlineshopping #sayajualskirt #sayajualskirtmurah #sayajualskirts #jualskirt #jualskirtmurah #sayajualskirtmalaysia #sayajualskirtmurahmurah #sayajualskirtmermaid #skirt #skirts #skirtmurah #skirtmalaysia #skirtmurahmalaysia by youniquef http://ift.tt/1MAjCDF

Melati Ehsan Q3 Earnings Sharply Lower
  • Melati Ehsan Holding‘s earnings fell sharply to RM827,000 in 3Q15 ended 31 May 2015, from the RM6.6 million in 3Q14 attributable to higher operating expenses, lower revenue and some provisional cost recognised.
  • Revenue fell 57 percent to RM46.3 million from RM108.2 million. For 9M15, its earnings fell 67.4 percent to RM5.5 million from RM16.9 million while revenue declined 39 percent to RM154.3 million from RM252.7 million.
  • The decrease in the profit of the group in the current financial period as compared to the preceding year corresponding period was due mainly to lower operating revenue from all segments of the group.

Significance : The lower revenue was due mainly to construction works at Medini Iskandar and that one of the “Programme Perumahan Rakyat” projects had reached the final stage of completion.



More From Shares Investment:

Michael Kors
Gred AA

kod beg:hb3429
colour: pink
RM80 (1set)

poslaju add:
semenanjung rm9
sabah sarawak rm16

whatsapp- 016 3803310

#handbagmurah #begtangan #handbag #sayajualon9 #sayajualhandbag #sayajualbeg #sayajualbegtangan #sayajualmurah #igshop #instashop #murah #handbag_mampu_milik #handbagmampumilik #stylish #stylo #girl #woman #fashion #style #shopping #love #handbagmalaysia #fesyen #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaronline #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

Dua hari lepas baru berkesempatan untuk menonton filem Ant-Man. Actually, langsung tak letak expectation yang tinggi sebab tak pernah minat pun dengan Ant-Man berbanding superhero Marvel lain. Tapi tak sangka kepuasan lepas menonton tu agak luar biasa. Boleh dikatakan ini filem superhero paling best pernah ditonton. Mungkin pandangan kita berbeza tapi itulah yang #ohmedia rasa.

Satu lagi baru first time try beli seat D-Box. Tambah surcharge RM16 lagi selepas harga tiket. Ok la layan jugak kerusi dia yang bergerak-gerak mengikut filem yang ditonton. Korang kena try sendiri la beli tiket seat D-Box ni dekat GSC dan rasai sendiri pengalamannya.

Untuk filem Ant-Man, 8/10 rating diberi. Paling penting lepas habis cerita jangan keluar wayang dulu. (at GSC Movie, Pavilion KL)

Great… just lost the ONLY video output on the loaner laptop I brought in for the studio until our IT department could re-purpose another machine for us.  And, it is a lowly VGA, so no hope of just grabbing something from the bins of adapters to make it work for the event this weekend that requires live video.

What pisses me off was the expectation that I could upgrade this laptop so I could use it with a touchscreen on a Presonus RM16 digital audio console.  Otherwise, that console is going to require it’s own touchscreen device that I just don’t have the budget for if I pull the trigger on all of this new audio gear I need for freelance work.

Again. The adult thing just isn’t happening well right now.

New Post has been published on

New Post has been published on http://malaysianreview.com/134075/1mdb-salahkan-dr-mahathir-punca-ipo-edra-gagal/

1MDB salahkan Dr Mahathir punca IPO Edra gagal

1MDB hari ini menyalahkan bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad dan media atas kegagalan IPO Edra Global Energy Bhd, syarikat pegangan aset kuasanya.

“Kami menjadi subjek kempen bermotifkan politik yang berterusan dan tidak berasas oleh ahli-ahli politik pembangkang tertentu dan Mahathir Mohamad, yang seterusnya disokong oleh media cetak dan media di talian tertentu,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Katanya, pihak-pihak berkenaan menggunakan pelbagai cara untuk mensabotaj perniagaan hariannya, yang memberi kesan kepada, antara lain, cadangan IPO Edra Global Tenaga.

1MDB berkata ianya berlaku walaupun kejayaan awal syarikat milik kementerian kewangan itu dalam merasionalisasikan kewangannya dan mengurangkan beban hutang.

Ia berkata antara dakwaan “tidak berasas” itu ialah RM42 bilion pinjaman 1MDB telah hilang dan RM16 bilion asetnya adalah tidak bernilai.

1MDB sebaliknya telah memutuskan untuk menjual Edra, dengan tawaran datang dari pihak-pihak seperti Tenaga Nasional Berhad (TNB).

1MDB berkata ia komited dalam memastikan kejayaan pelan rasionalisasinya itu.

Ia menambah, antara keputusan yang dibuat berikutan pelan tersebut termasuk usaha sama pada Mac 2015 dengan Land Lease dari Australia untuk membangunkan 17 daripada 70 ekar tanah Tun Razak Exchange (TRX).

Ini tambahan kepada perjanjian dengan International Petroleum Pelaburan Syarikat (IPIC) yang akan membantu mengurangkan hutang 1MDB sebanyak RM16 bilion.

1MDB berkata langkah lain termasuk kemungkinan menjual tanah syarikat itu di Air Itam dan Pulau Indah dan mencari pihak yang berminat untuk membangunkan projek Bandar Malaysia.

“Secara kolektif, tindakan ketara oleh 1MDB itu akan mengurangkan hutang dan memastikan kemampanan jangka panjang tiga aset teras kami, iaitu TRX, Bandar Malaysia (foto) dan Edra Global Tenaga,” katanya.

1MDB berkata serentak dengan itu, ia juga akan memberi kerjasama penuh kepada pihak berkuasa yang sah yang sedang menyiasat syarikat tersebut atas dakwaan kemungkinan berlaku salah laku.

Syarikat itu sedang disiasat oleh sebuah pasukan petugas khas yang dianggotai pegawai dari Bank Negara, Badan Pencegah Rasuah Malaysia, polis dan Pejabat Peguam Negara. – Malaysiakini

Plunked your butt down in a chair, rifled out some thoughts on your trusty keyboard ★ Now you know don’t say thank



User Online