punoi

I was tagged by @j2m-rules-the-world Thanks!

1 song: Dollhouse by Melanie Martinez (very creepy love it)

2 movies: The Book of Life and The Lego Movie

3 shows: Haikyuu, Steven Universe, RWBY

4 people:  uhhh… me, me, me, me

5 ships: Matsuhana, matsuhanaiwaoi, kyouhaba, kinkuni, iwaoi (seijou trash)

I tag @alien-iwaoi @moustachemoustachemoustache @emtg1228 @nekoatsumepeaches @soupella @marioikawa-gold @newtisnotalizard @punoy @xdianasaurx @pile-of-homosexual-garbage @seraphim-saurus @oikawa-toorude @grcndking

New Post has been published on Kaprolli.Com - Filma me Titra Shqip HD - Shiko dhe shkarko filmat e fundit falas!

New Post has been published on http://kaprolli.com/catch-me-if-you-can/

Catch Me If You Can

External image

External image

“Më kap nëse mundesh” është historia e vërtetë e falsifikatorit Frank Abagnale Jr. i cili lindi më 27 prill të vitit 1948 dhe e shtriu “aktivitetin” e tij të mashtrimit për pesë vjet në vitet ’60. Mashtrimi i tij i parë ishte firmosja e çeqeve mbi llogarinë e tij, por tejet të ekzagjeruar. Ai u maskua si një pilot “Frank Williams” për të bërë xhiro falas rreth e rrotull botës. Më vonë u shtir si pediatër për 11 muaj në spitalin e Georgia-s, nën emrin “Frank Williams”. Falsifikoi diplomën e juristit të Universitetit të Harvardit, mori provimin e avokatit në Lousiana dhe zuri punë në zyrën e prokurorit të Përgjithshëm të Shtetit të Lousianës. Për 5 vjet ai punoi me 8 identitete të ndryshme, megjithëse përdorte më shumë para të thata se sa çeqe.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.0/10