pelah

Normalis #7

Kadang kadang,bila aku ajak orang tu keluar makan/lepak,sebenarnya time tu bukan aku tak busy,bukan aku taknak study,bukan aku kaya sangat.

Aku pun busy,ada kerja ada meeting nak attend.
Aku pun nak study,exam berderet deret.
Aku pun student,tapi aku tak berkira bab nak belanja orang makan. Asalkan time tu,aku yang ajak dia.

Sometimes i just need someone to talk to. About my life,study,result macam haram,orang orang yang aku benci dan taksuka,budak budak Syria,makcik makcik syria,brader cafe kuliah syariah. Banyak. Banyak aku nak cerita. Included all shits that happened in my life. Just dengar je,dengarrrr je. Tak respon takpe. Dengar je.

Tapi dah orang taknak,tak pelah. Sejak dah besar dan separa matang ni,aku jadi lagi seronok bila makin sikit orang orang yang duduk dalam hidup aku.

Ramai ramai pun buat apa,bukan semua ikhlas dengan kita. Kan?