pelah

My time table for this part 2.

Kalau time nak hantar requirement everyday pun 8am-6pm.

Stay back kat lab nak habiskan kerja . Kalau tak berhabis hari sabtu pun datang lab lagi.

Tahun ni banyak pakai otak dan technical . Dah habis teori layan practical nya pulak. Tahun depan lagi pack . Sebab tu saya kurus. Lunch and dinner sekali . Tak dan nak makan kadang makan roti je.

Penat tu memang tak terkata . Tapi tak pelah bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian.