oH-YE-S

Maafkan Anis

Namaku ku Anis. Aku seorang isteri dan mempunyai seorang anak, hasil daripada perkahwinan aku dan suamiku yang sudah masuk tahun ke- 3. Anakku berusia 2tahun. Suamiku seorang eksekutif disebuah syarikat ternama. Hidup kami bahagia sahaja, cuma sejak suamiku dinaikkan pangkat, dia agak sibuk dengan kerja dan sering outstation. Aku mengerti situasi itu, cuma kadangkala terasa sunyi dihati.
Aku pula bekerja disebuah syarikat, sebagai admin HR. Aku seorang yang agak ramah, penampilan aku biasa-biasa sahaja. Bertudung, kadang pakai baju kurung, kadang pakai blouse dengan skirt labuh. Namun ada yang mengatakan aku ini comel, mungkin kerana tubuh badan yang kecil. Dalam usia lewat 20an, aku kelihatan masih remaja walaupun sudah beranak satu.
Di tempat kerja aku mesra dengan semua orang. Namun ada seorang pemuda ini yang selalu rapat dengan ku. Dia muda dua tahun dari ku. Masih bujang katanya. Dia bekerja dibahagian marketing ditempat kerjaku. Wajahnya tampan juga, seperti ada darah campuran arab, orangnya kurus, tinggi, dan selalu berpakaian kemas. Pandai bergurau, dan sangat mesra dan ramah.
Kami sering keluar rehat bersama, walaupun bersama teman2 lain, kami sering berbual2 sambil berjalan dan di meja makan. Pada mulanya aku anggap hubungan kami biasa2 sahaja, namun hubungan kami semakin mesra apabila kami sering berbual di aplikasi wechat. Pelbagai topik kami bualkan, dari topik kerja, kehidupan, dan kadang kala kami bergurau yang agak lucah. Dia kata dia suka berbual denganku, aku ini sporting katanya.
Kemesraan kami terbawa2 dari wechat, sampai lah ke tempat kerja. Sampai ada suatu hari itu kami bergurau ditempat kerja, bergurau agak lucah, aku terlihat ada bonjolan disebalik seluar slack dia. Tetapi aku hanya mampu melihat aje lah. Kadang2 aku terfikir dia ni, tak pakai seluar dalam ke? Mungkin dia pakai boxer kot?, itu yang bermain difikiranku. Kalau nak diikutkan besar juga bonjolan di bahagian kelakian dia tu. Mungkin besar lah kot zakar dia. Kemudian cepat2 aku menyesal atas apa yang aku fikirkan, sebab aku ini isteri orang.
Hubungan seks dengan suamiku tidak lah hambar, suamiku tak kurang juga hebat diranjang. Tetapi itulah, sejak akhir2 ni, aku sering berseorangan di rumah membuatkan aku rasa bosan. Bila aku horny pun seorang diri, tapi sejak aku kenal pemuda itu, hilang rasa bosan sebab dia pandai bergurau dan buat aku rasa gembira, dan yang agak memalukan, nafsu seks aku juga seperti ada yang penuhi, nak-nak lagi bila bersembang bab lucah dengan S, ok, aku sebut nama pemuda itu sebagai “S” sahaja ya.
Satu malam itu, aku chat dengan S dengan pelbagai topik, namun tiba-tiba dengan selamba dia tanya aku, yang pussy aku di shave atau tidak, aku mengaku yang aku sering shave pussy aku setiap kali habis datang bulan dan minggu kedua lepas tu. Kira sebulan 2 kali lah aku shave. Kebetulan aku pula baru sahaja habis datang bulan. Memang pussy aku seperti bayi baru lahir lah. S kata dia nak tengok pussy aku, aku kata, mana boleh, aku kan isteri orang, S cuma ketawa dia kata dia bergurau. Begitulah apabila kami berdua chat, yang kadang2 topiknya melampaui batas.
Kemudian S sudah mula berani bersayang sayang dengan aku. Masa itu aku mula merasakan sesuatu yang aneh. Tapi kerana aku mula rapat dengan S aku pun layan je lah S seperti kekasih. Bukan niat aku untuk curang, tapi hanya untuk suka-suka. Lagi pun pada aku, S cuma rakan sekerja yang gila2 wataknya. Aku juga seorang yang sporting. Jadi apalah salahnya. Apa yang aku tahu, aku masih sayangkan suamiku.
Suatu hari aku diajak oleh rakan sekerja untuk keluar tengok wayang, aku pun setuju aje lah, lagipun tengah bosan kan?…aku pun call, minta izin dari suamiku yang ada di luar negeri, aku cakap nak tengok wayang dengan kawan2, dan suamiku izinkan, kemudian, anak aku, memang aku minta ibu aku yang jaga, jadi memang tiada masalah.
Jadi petang itu, lepas habis waktu kerja aku pun keluar berlima, S pun ikut sekali, dan kami pergi makan malam bersama. Kemudian bila sampai di panggung wayang, tiba-tiba, tiga lagi rakan kami nak tonton filem yang lain, aku je yang berkeras nak tonton filem lakonan pelakon kegemaran aku. S kata, dia tak kisah tonton cerita apa pun. Maka kami pun buat keputusan, kami menonton filem yang berasingan.
Jadi tinggal lah aku dengan S, S pergi belikan tiket, S belanja aku popcorn dan air. Kami tonton filem cinta yang romantis, jadi ada lah babak2 cium, peluk2 dan sebagai nye. Sedang aku asyik melihat hero dalam cerita tu kiss gadis dalam filem tu, tiba-tiba S pegang tangan aku, hati aku berdebar jadinya. Anehnya, aku tak cuba pun untuk lepaskan tangan S, aku cuma pandang wajah S, aku senyum. Kemudian, secara bersahaja S merapatkan wajahnya ke pipiku, lalu mencium pipiku, aku tergamam. Kemudian dia cium lagi di leher aku. Tangan aku di genggam erat, kemudian bibir S merapati bibir aku…bagaikan dipukau, bibir S hinggap dibibir aku. Aku bercumbu dengan S, aku jadi lemah. Namun, apabila aku teringat akan suamiku. Aku melepaskan ciuman. S memohon maaf padaku. Namun selang beberapa minit dia mulai kembali mencumbui bahagian leher aku, membuatkan aku rasa lemas dan diawangan.
Cerita dilayar, dah tak aku endahkan, nikmat dicumbui lelaki lain,yang bukan suamiku membuatkan aku rasa hangat, aku rasai pussyku mulai basah. Aku cuma mampu berkata, “S…cukuplah, Anis tak boleh buat macam ni”. Namun S tak endahkan. Dia cumbui aku dari leher sampai ke pipi aku. Aku jadi berahi, dan nafas aku bergelora.
Wayang pun habis, aku tersentak sekejap, lampu sudah dibuka, aku sempat terlihat bonjolan di kelangkang S, aku yakin zakar S sedang keras. Aku pandang wajah S, S tahu aku tengah tengok benjolan di celah kangkangnya. Kami berdua jadi malu-malu masa tu. Kami berdua tak bercakap sepatah pun selepas keluar dari panggung, kecuali ucapkan selamat tinggal. Lalu aku dan S pulang kerumah masing-masing.
Malam sudah agak lewat, waktu aku sampai dirumah. Semasa aku ambil anakku, anak aku pun dah tidur. Aku duduk sendirian di bilik, baring dikatil, fikiranku melayang, aku tak sangka S berani mencumbui aku sebegitu, entahlah, marah, suka, berahi semua perasaan itu bercampur baur.
Kemudian aku bangun dari katil, aku pergi ke bilik air. Aku mahu mandi, aku lepaskan semua pakaian. Dan aku lihat dipanties aku ada kesan air maziku. Panties aku basah sangat, celah pussyku juga basah, aku tak ingat berapa kali aku terkemut2 waktu aku dicumbui S. Terasa hangat sekali cumbuan S terhadap aku, memang buat hati aku bergelora dan berahi. Lalu aku tersenyum sendirian.
Tiba-tiba hp ku berbunyi, terima notifikasi Wechat. S memulakan chat denganku. Aku baring atas katilku dengan bertuala.
S : Hi Puan Anis syg, wat ape tu?
Aku : Hi, nak mandi ni.
S : Oh ye ke? Nanti I skodeng U kay. Hihi
Aku : Eh, U ni nakal tau. Hmm tp td U lagi nakal, main kiss2 I plk ye? I ni wife orang tau.
S : Hmm I mntk maaf sgt2 tau. Sori lah, I tak tahan tgk U cute sangat, tapi U suka kan?
Aku : Emm, U nakal..
S : U suka kan I nakal mcm td, betul tak?
Aku : Mmm. Suka jugak lah :p
S : Haa kan, I dah agak dah U suka.
S : I kiss U sampai terpejam mata U tau..
Aku : Ish U ni…
S : Mesti U stim td kan?
Aku : U…tak baik tau…
Aku : Tapi kan…I ada ternampak td, ada orang tu lagi stim dari I, I nampak ada burung keras tadi, nak terbang.
S : Haha, burung I ke? Dia nak terbang kat U la tu.
Aku : Hei U ni…
Saat aku chat dengan S, pussy aku semakin basah, teringatkan cumbuan dia dan aku mula bayangkan zakar dia yang tegang disebalik seluar dia dalam panggung tadi.
S : U td U tgk burung yg dalam seluar, U nak tengok yg dah terbang x?
Aku : Hah?, tak malu betul U ni.
S : Ni untuk U.
S attach kan gambar zakar dia yang sedang terpacak keras. Zakar S, boleh tahan panjang, gemuk, dan aku rasa telur S macam besar sangat. Kalau dalam gambar yang S kasi, batang S memang nampak lagi besar dari suamiku. Aku tenung gambar zakar S tu.
Aku terkedu sebentar. Besar juga.
Aku balas.
Aku : Hei U ni…ape ni..
S : Burung I lah. nk terbang gi kt U. hihi nanti U tangkap tau. :P
Aku : Eiii xnak lah.. U ermm besar jugak eh burung U..
S : Ye ke? Biase je lah, husband U punya besar tak?
Aku : Eh..mana boleh nak banding2 mcm tu..x baik tauu
S : Hihi sorry! tapi U suka kan? gambar I kasi ni special tau, utk U je.
Aku : Hmm.
S : Jgn tengok lame2 nanti die terbang gi kat U. Masuk dalam pussy U yg basah tu. :p
Aku : Eeeiii…
Memang pussy aku tengah basah, masa chat dgn S malam tu. Tapi bila S minta bandingkan burung dia dengan suamiku, aku mula rasa tak selesa dan berdosa.
Aku : K lah I nak mandi… Bye
S : Alaa nk ikut.
Aku terus tak balas chat S tu, malu, terkejut, marah, suka, horny semua ada.
Esok tu aku buat macam biasa je kat tempat kerja, aku dengan S berbual hal kerja, bila S cuba bergurau lucah, aku buat tak layan. S faham yang aku mula rasa tak selesa. Lalu, sejak hari tu kami dah kurang sedikit bergurau di pejabat.
Tetapi S ni memang pandai memujuk. Bila kami mesej di Wechat. S pujuk aku, macam2 cara S buat aku ketawa dan tergoda, S memang seorang penggoda. S pandai menghilangkan kebosanan aku. Akhirnya aku kembali terjebak dengan gurauan lucahnya. Malah semakin teruk jadinya, kami sudah mula berani untuk “sexting”. hampir setiap malam kami berbual tentang seks, S selalu suruh aku bayangkan yang dia jilat pussy aku, dia ramas buah dada aku. Dia bayangkan aku blowjob zakar dia. Kemudian kami sama-sama bayangkan kalau kami buat seks. Semuanya kami bualkan dengan detail, seperti betul-betul berlaku. Tambahan pula, S selalu kasi gambar zakar dia, gambar dia telanjang bulat pun S kasi kat aku, boleh tahan jugak lah hot si S ni. Paling aku tak tahan, S kasi gambar dia melancap batang dia, geram je aku tengok. Kadang2 kami chat macam tu, sampai buat panties aku basah. Kalau malam yang aku tak pakai panties, maka meleleh lah air mazi aku di belahan pussy ku.
Pernah sekali S mintak gambar aku telanjang, tapi aku tak kasi lah, cuma satu je aku kasi. Gambar lurah buah dada aku, masa aku pakai tuala. Kemudian S reply gambar zakar dia penuh dengan air mani yang dah terpancut. S kata dia stim dan melancap tengok gambar yang aku kasi tu, air mani S banyak sangat. Suami aku pun kalau dia terpancut, tak sebanyak S. Malam tu aku gesel2 biji kelentit aku pakai jari sambil chat dengan S.
S : U lmbt je reply, main pussy ye? :p
Aku : Eh xde lah, U ni kan..
S : Mane le tau kn, U tgk gambar I pancut td. U stim.
Aku : Eii.. :P
Tapi memang aku tgh gesel pussy aku dengan jari.
S : Klu U gentel pussy, biar I tlg. I tlg pakai burung I nak? :p
Aku : Nak… ;P
Aku : I gurau je, klu btul2 mana boleh. Kat sini je tau
S : Hehe. Eh, U, esok kita catch a movie nak? Tgk midnight ke? How bout that?
What?, S ajak aku tengok wayang lagi? aku syak kali ni mesti S nak nakal2 lagi. Tetapi, awal2 lagi aku beri amaran pada S, jangan nakal sangat k. S ketawa sahaja dan aku pun bersetuju dengan cadangan S tu.
Lalu, esoknya aku meminta izin dari suamiku, tapi kali ni aku terpaksa menipu suamiku, aku beritahu, aku keluar dengan rakan perempuan, padahal aku keluar dengan S, suami aku pun percayakan aku lalu dia izinkan. Kalau lah dia tahu, ape la nasib aku kan? Dan bab anak aku pula, aku beritahu pada ibuku yang aku ada kerja tambahan, jadi anakku, aku ambil esok sahaja. Aku tahu pasti malam nanti aku pulang lewat, sebab tengok wayang midnight. Akhirnya semua berjaya aku atur. Maka jadi lah rancangan aku dengan S untuk menonton wayang buat kali kedua.
Lepas habis waktu kerja, aku dan S pun keluar lah ke mall, sebelum tengok wayang, kami makan malam dulu. Lepas beli tiket wayang midnight, maka kami pun ada masa lebih untuk menunggu, jadi kami pun pergi duduk di taman berhampiran mall kami pergi tu. Kami duduk berdua, berbual2. Disebabkan kami terus dari tempat kerja, aku cuma pakai blouse putih agak ketat dan skirt labuh warna gelap, dan shawl yang matching lah. Make-up aku touch-up sikit. Tapi walaupun simple, S tetap puji aku, S kata aku comel dan cantik malam tu. S pun tak kurang juga, dia pakai kemeja yang ikut badan dia yang athletic tu dengan seluar slack hitam dan sepatu kerjanya, nampak kemas bergaya. Memang orang nya handsome pun.
Akhirnya sampai waktu untuk kami masuk ke panggung wayang. Hari tu tu hari bekerja, jadi, agak kosong juga lah dalam panggung tu. Lagi pula midnight show. Dalam pawagam tu ade beberapa org couple aje. S memilih seat yang agak ke belakang dan seatnya special, sebab couple seat.
Sebenarnya aku tak kisah pun seat macam mana. Niat aku memang nak menonton sahaja. Cuma, kalau setakat S nak cium2 pipi tu mungkin boleh lah, atau pegang tangan ke kan?…kalau lebih daripada tu mungkin aku akan marah.
Sekali lagi S belanja aku popcorn dan air. Kali ni kami tonton cerita aksi pula. Ikut taste dia katanya. Aku pun ikut aje lah, lagi pun S yang belanja semua.
Kemudian, bila lampu padam, S menghulurkan popcorn ke bibirku, “amboi, suap2 manje ye” aku bisik pada S, S tersenyum je. Kemudian aku lihat dia meletakkan popcornnya. Lalu S perlahan2 memegang tangan aku. Berdebar juga, tapi biarkan aje lah, tapi kali ni S tak pula cuba untuk cium-cium aku. Tapi tak lama lepas tu, lepas cerita dah mula dalam 30minit. S mula cuba peluk aku, S meletakkan lengan dia di belakang leher aku. “U, I nak peluk U boleh?” Aku terkedu kejap, aku angguk. Mulanya tak kisahlah sangat sebab, aku pun terasa sejuk waktu tu. Lagi pun rasa macam nak manja2 pun iya juga. Aku pun merapatkan badan ku disamping tubuh S. Terasa seperti aku dan S ni pasangan baru kahwin je.
Cerita yang S pilih ni, agak bosan. Mengantuk aku dibuatnya. Alang-alang aku dalam pelukan S, aku pun pejam kan mata.
Tiba-tiba aku tersedar, ada sesuatu menyentuh buah dada aku. aku dapat rasakan tangan kiri S yang memeluk aku menyentuh buah dada aku. S meramas lembut bahagian bawah buah dada aku yang masih dibaluti blause dan bra yang aku pakai, aku cube menolak tangannya tapi S tetap meremas buah dadaku. Aku memang cepat horny kalau suami aku meramas buah dada aku, itu memang bahagian sensitif aku. Tapi aku sedar perbuatan S tu mulai melampau.
Aku cakap pada S, “ S, jangan la nakal sangat”.
S hentikan sekejap perbuatannya. Tapi tak lama lepas tu tangan S mula merayap kembali. Aku bertegas, “ S, please, I taknak lah. Kalau dalam chat takpe lah, in real life, I wife orang, please S, stop it!”
S berhenti meraba aku. Dia pandang wajah aku, buat muka kesian.
“Ala.. U, I geram lah, U ni kiut sangat. Sory k”
“ok-ok, I peluk U je k” tambah S
Aku diam je. Tapi tak lama lepas tu S mula menggatal semula. Mula2 dia meramas buah dadaku dari luar saja, dan aku terasa seperti hendak marah. Sebab ini first time ada lelaki lain pegang buah dada aku selain suami aku. Tangan aku menepis tangan S, tapi S ni pandai memujuk. S cuba berlembut. S mencium dahiku, dan dia kata “I love U Anis”, bergetar jantung aku dengar suara romantis S.
Kemudian bagaikan dipukau, S memegang buah dada aku dengan lembut, seperti dibelai belai buah dada aku, S ramas2 lembut dari luar baju, aku mula rasa hangat diseluruh badan, nafas aku mulai tak teratur. Aku mula merelakan perbuatan S.
Lepas tu tangan S cuba menyeluk ke dalam baju blouse aku. S masukkan tangan nya melalui collar blouse aku. Tangannya yang hangat dan lembut membelai membuatkan bertambah nikmat. Aku hanyut dengan remasan S di buah dadaku.
S menggunakan tangannya satu lagi di bahagian depan, melepaskan butang blouse aku, lalu, tangan dia yang di belakang mula masuk kedalam blouse dan mulai meraba buah dada aku, aku mula rasa tak tentu arah, tangan S yang merangkul leher aku, mulai memasuki daerah yang ditutupi bra yang aku pakai, semakin lembut dia membelai buah dada aku, tangan S di lindungi oleh tudung shawl yang aku pakai. Aku mulai memandang kiri kanan, takut2 ada yang melihat, tetapi panggung agak lengang. Jadi aku biarkan tangan S masuk ke dalam bra aku. S mula memegang puting susuku yang tegang. S menggentil2 puting aku, aku berasa sangat geli, kemudian S berbisik kat aku, “Nipple U tegang la sayang, lembut je breast U, I love it”. Aku bagaikan dirangsang oleh bisikan S yang menggoda tu, S mulai memcumbui aku, S mula di leher, sampai lah ke pipi, aku jadi rela di perlakukan oleh S sebegitu. Kemudian, S mula mencium bibir aku, tangan S yang satu lagi mula meraba buah dada aku sambil bibir aku di hisap rakus oleh S, kedudukan S yang di sebelah kanan membuatkan dia selesa mencumbui bibir aku sebegitu.
Puas S meramas2 buah dadaku. Aku rasa panties aku mulai basah. Pussy aku terasa hangat dan lembab. Aku mula terangsang. Tangan aku meraba-raba paha S, tiba2 tersentuh sesuatu yang keras, zakar S tegang, Aku teringin nak pegang zakar S tapi aku rase malu. Tiba-tiba S tanya, “U nak pegang burung I ke?” secara automatik kepala ku mengangguk. Lalu S mengambil tangan kanan aku dan dia letakkan di atas zakarnya yang sangat keras tu. “Keras tak U?” S tanya. Aku menggangguk.
Tangan aku mula menggengam batang zakar S dari luar seluarnya. S mendengus kesedapan. Aku dapat rasakan batang zakar S yang besar tu. Lalu mula teringin nak pegang zakar S tanpa seluar. Aku meraba dan mencari bahagian zip seluarnya, S pakai seluar slack yang longgar, jadi mudah aku menarik zipnya ke bawah. Tangan aku menyeluk kedalam lubang zipnya. “Ahh..ganasnye U” S terkejut, aku tersenyum. Aku terus genggam batang zakar hangat yang sangat keras. S tak pakai seluar dalam, batang zakar dia terus keras terpacak keluar dari seluarnya. Aku genggam sambil usap perlahan2. Sesekali, aku tukar, aku pegang telur S, besar telur S ni, tak macam suami aku. Aku selang seli, meramas telur S yang besar tu dengan usapan dibahagian kepala zakar S.
S tak henti-henti mencium bibir aku, dan meraba buah dada aku. Nafas kami berdua kencang. Tangan aku bermain2 di lubang kencing di kepala zakarnya, ada air mazi yang keluar. Sesekali aku lancap zakar S perlahan2.
Tiba2, tangan S berhenti meramas buah dada ku . Tangan S mula meraba paha kanan ku pula. S usap dari lutut hingga hampir ke celah kangkang aku, S usap perlahan-lahan. Aku berasa amat geli. Lalu, tangan S merayap sampai ke pussy ku. Tangan S menekup pussy kecilku. Sambil S gosok perlahan2. Aku mula mengerang, “S….taknak lah main kat situ, I geli lah…”
“U geli ye sayang? Takpe dari geli I boleh tukar jadi sedap” Ujar S romantis sambil senyum menggoda. S terus mengusap lembut di pussyku. Walaupun ada panties disebalik skirt labuh yang aku pakai, aku tetap merasakannya, kerana aku memakai panties jenis lace. Aku merasakan nafsu bertambah berahi.
Kemudian S menyelak skirt labuh aku naik ke atas…skirt aku tersingkap paras lutut. Kemudian S seluk ke dalam Skirt aku, tangan S mengusap sepanjang pahaku, aku mengeliat kegelian. Sampai tangannya menyentuh panties aku yang dah banjir, S mengusap2 panties aku, S kata… “Mmmm U dah basah lah Sayang”… Aku angguk-angguk manja.
S teruskan ciuman dibibir aku kemudian S selak shawl aku, S buka lagi butang blouse aku sampai bawah, S singkap blouse. Kemudian S dapat tahu bra yang aku pakai jenis cakuk didepan. “Sayang, I buka bra U k” Tangan S dengan mudah melepaskan cakuk bra ku. Maka terlihatlah buah dada selama ini milik suamiku dihadapan lelaki lain. S pegang buah dada aku, kemudian S mencium-cium buah dadaku. Lalu S hisap puting susu aku pula, sambil tangan S kembali membelai pussy aku yang sedang hangat membara. Kemudian S tiba-tiba meraba pubisku lalu S menyeluk tangannya kedalam panties aku, aku jerit perlahan,“ ah…S….” Serentak dengan tangan hangat S menyentuh belahan pussy ku.
“S…I mmmphh sss ahh…” Desahku sambil memegang kepalanya. Aku memang tak tahan, kalau puting aku dihisap sambil ada tangan yang meraba pussyku.
Aku berhenti memainkan zakar S. Tangan aku mula meremas lembut rambut S.
“Ahh…S..U know how to make me feel so good sayang” aku mula tak keruan.
S menggunakan jarinya memutar2 di bahagian kelentit aku, dan bibirnya terus menerus menghisap dan menggigit lembut putingku. Nikmatnya hanya aku yang tahu.
Kemudian, S berhenti lalu berkata. “Sayang, I nak buka panties U” Aku seperti menurut sahaja, dan mengangkat sedikit pinggulku. S pun melorotkan panties ku ke lutut. Kemudian, S melepas panties dari kaki ku. Maka tak ada lagi yang mampu menjadi benteng menjaga pussyku.
“Anis, U buka paha U luas-luas untuk I, sayang”…aku spontan membuka kangkangan aku. S meremas2 pussy aku…sambil tangan S sesekali menggosok lembut belahan pussy aku. Aku sendiri menyelak skirtku ke atas, aku buka kangkang aku luas-luas. Aku dapat saksikan tangan S membelai pussy aku yang tembam dan mulus seperti bayi baru lahir.
Aku mengerang lembut, terasa dimanjakan. Pipi aku dicium2 oleh S, aku bagaikan bermimpi membiarkan lelaki lain, membelai pussy aku yang sepatutnya milik suami aku.
“Pussy U cantik, mulus je macam baby” kata S.
“hmm I nak tengok lubang basah U lah” tambah S lagi.
Tiba-tiba S turun dari bangkunya dan duduk berdepan di celah kelangkang aku. S membuka belahan pussyku dengan jarinya, sambil jari jemarinya membelai biji kelentitku. Aku hanya mampu terkangkang membiarkan S menikmati permandangan di celahan pussyku. Aku lihat S, merenung pussy ku penuh nafsu.
Kemudian, S mula merapatkan bibirnya ke arah pussyku. Kedua-dua tangan S menolak pahaku dan membuka kangkang aku lebih luas. S cium paha kiri dan kanan, kemudian S dengan lembut mencium belahan pussy ku. Kemudian dia juga cium di biji keletit ku.
“Sssss….ahh…sayang…” Aku mengerang manja
S terus saja menjilat di lurah belahan aku dari bawah sampai ke atas, jari S membuka belahan pussy ku, kemudian S jilat di bahagian biji kelentitku. Aku tak mampu menolak, terasa seperti aku sudah menyerahkan semuanya untuk S.
Oh my god, walaupun suami aku memang suka jilat pussy aku. Tapi aku rasa kali ini, S jilat lagi sedap dan nikmat. S putar lidahnya perlahan2 di sekeliling biji kelentit ku, nafas aku turun naik tak menentu, aku diawang awangan. Aku remas-remas rambut S, aku tarik dan sembam muka dia ke pussyku. Lidah S menjilat2 lubang pussyku. Sesekali S hisap biji kelentitku. Kemudian, S gunakan jarinya bermain-main di sekeliling lubang pussyku. Aku mula merasakan aku sudah hampir klimaks.
“Ssss….oh fuck…sedap sangat sayanggg” aku sedar aku dah terpancut, aku klimaks. Pussyku seperti terkencing-kencing nikmat. Tubuh aku mengeliat kesedapan. Kaki aku terangkat2, aku terkulai sebentar.
Aku lihat S bangun dan melutut di depan aku, lalu batangnya tepat berada di celah pussyku. S cepat-cepat buka talipinggangnya dan melorotkan seluarnya kebawah. Sexynye bila S buat mcm tu. S kemudian menggengam batang zakarnya lalu menggesel2 kepala zakarnya di belahan aku yang dah banjir dengan air mazi dan air maniku. Kemudian S memutarkan perlahan2 kepala zakarnya di bijiku. Terasa biji kelentit aku sangat nikmat.
“Ahh..”
S terus melicinkan kepala zakarnya dengan air maziku. S menggeselkan zakarnya di belahan pussy ku. Aku berasa sangat horny, dan pussyku memang sudah bersedia menerima zakar S yang keras tu.
Sesekali S menekan zakarnya masuk ke lubang terlarang untuknya, tetapi tidak sepenuhnya. S cuma masukkan kepala zakarnya perlahan2. Kemudian S cabut kembali. S gosok lagi zakarnya ke pussy ku. S ulang perkara itu berulang kali. Aku mendesah manja.
“Oh S…I nak U…” sambil memegang pussyku aku bukakan belahan pussyku untuk S. Aku memang sudah bersedia untuk disetubuh S. Pussyku berdenyut2. Mahu menerima batang.
S memandang wajahku, aku tahu, dia juga mahu menikmati pussy aku.
“Sayang, burung I nak masuk sangkar U boleh?” S meminta izin
Aku mengangguk manja. Lalu perlahan-lahan S menolak masuk kepala zakarnya kedalam pussyku. Lalu S tenggelamkan batangnya kedalam. Aku dapat rasakan seluruh batangnya masuk memenuhi lubang nikmat ku. Kemudian S tarik batangnya keluar perlahan-lahan. Aku menjerit lembut…
“mmm…ahh…”
S kemudiannya mendayung pussyku dengan batang zakar nya yang gagah. S seperti seorang yang pakar dalam seks, S tidak gopoh, S mendayung aku dengan penuh lemah lembut. Tiba-tiba aku teringatkan suamiku. Dalam hatiku menjerit, “Abang…Anis minta maaf, Anis bagi batang lain masuk dalam pussy Anis”. S secara spontan mempercepatkan dayungannya, zakarnya menujah laju. Membuatkan aku lupa akan suamiku… Aku mengerang kesedapan. “Ahhh ahh….fuck me S…” Tangan ku mula meramas kedua2 buah dada aku sendiri. Tubuh ku bergoyang2 di tujah S, buah dada ku montok bergoyang-goyang. Tangan S memegang pinggangku erat.
S teruskan henjutan nikmatnya… Aku jadi tak tentu arah. Aku memeluk pinggang S erat. Kemudian S mencabut batangnya keluar dari pussyku.
“Sayang kita doggy nak?” S bisik ke telingaku.
Aku tanpa disuruh membalikkan tubuhku. Menonggeng ke arah S. S mula menghalakan zakarnya tepat ke lubang pussyku. S tolak perlahan-lahan zakarnya masuk.
“aaahk…” Aku mendesah.
S melajukan tujahannya. Tangannya meramas pinggulku. Sesekali tangannya meramas buah dadaku.
“sedap sayang?” Tanya S.
“ahh…sedap S… Pussy I rasa sedap sangat aahh…ahhh mmph”. Aku jawab penuh nikmat.
“I love U Anis, your pussy ketat sangat ahh…” Tambah S yang mula mengerang.
Aku mula rasa seperti hendak klimaks. Kepala zakarnya menujah sampai ke pangkal rahimku.
“aaah…S…ahh…I feel so good… oh my god…aahhh” pussyku mengemut kuat, tubuhku mengejang. Aku menolak diriku kedepan. Sehingga zakar S tercabut dari pussyku. Kepalaku tersandar di bangku. Tubuhku longlai.
S memelukku. Lalu S bangun dan kembali duduk di bangkunya, sambil sambil menarik tanganku. S merangkul tubuhku naik keatas tubuhnya. Aku berdiri dan mengangkang tepat diatas zakar S yang masih terpacak, aku capai batang S lalu aku aku dorong ke dalam lubang pussyku, dan aku duduk diatas batangnya…
“mmmphh ah” terasa batang S memenuhi seluruh pussyku.
Kali ini giliran aku pula, mendayung zakar S. Aku menggerakkan tubuhku naik dan turun atas batang S yang keras itu. Aku memeluk S erat2. Kemudian, aku memperlahankan rentak. Aku menggoyangkan pinggul ke depan dan belakang. Aku melihat S menikmati goyangan pinggulku.
Kemudian aku bisik ketelinga S, “S… I want you to fuck me, fuck me S,…fuck me harder”
S kemudian memeluk pinggangku, dan turut menaikkan punggungnya, kemudian S menggoyangkan pinggulnya, aku bagaikan dilambung2 menaiki kuda. Punggung ku diramas2 S, sambil batangnya keluar masuk di pussyku. Nikmatnya memang tak terkata.
“ahh ahh…S…I love it…yes…like that…ahh” aku tak dapat menahan kesedapan.
Kemudian S pula, bisik di telinga aku, “U… Grind my dick macam tadi, I love it, fuck me sayang, I love your tight pussy”
Lalu aku goyangkan pinggul aku ke depan dan ke belakang. Aku buat S sampai terpejam-pejam mata dia. Batang S punyalah keras, sedap gile, sampai aku tak sedar aku boleh goyangkan pinggul aku sebegitu.
Tiba-tiba hp ku berbunyi. Cepat-capat aku seluk dalam handbag aku, capai hp aku. Takut orang dalam panggung tu sedar bunyi hp aku.
Suami aku telefon!
Alamak, aku terus jawab fon dari dia. Wajah S pun terkejut. Pussyku pula masih disumbat oleh batang S.
Goyangan aku terhenti.
Aku : Hello abang.
Aku cakap tetapi seperti berbisik.
Suamiku : Hello sayang, tengah buat ape tu?
Aku : Takde ape bang, tengah baring ni kat katil.
Suamiku : Ooh kat rumah, dah balik ye dari tengok wayang.
Aku : A'ah…kenape bang?
S mulai nakal. Tangan S meramas pinggulku. Aku menampar manja lengan S, dan menunjukkan isyarat diam. Tetapi S tetap nakal. S menarik pinggulku merapat ke perutnya. Membenamkan lagi batangnya ke dalam pussyku.
Aku : Mmph..
Aku terkejut. Wajah S seperti mahu lagi goyanganku. Aku buat muka marah-marah manja.
Aku menyambung goyangan pinggulku. Kiranya aku berbual dengan suamiku sambil pussy miliknya dipenuhi oleh batang lelaki lain. Aku jadi horny lagi.
Suamiku : Saje je, cuma abang nak bagitau, abang kene extend outstation ni. Abang balik hari rabu depan.
Aku dengar perbualan suamiku sambil pussyku menerima tujahan batang S.
Aku : Oh…mmpph…ye ke bang…mmph…
Aku seperti tak dapat memberi perhatian terhadap perbualan aku dan suamiku.
Suamiku : Ye… Sayang tengah buat ape tu? Lain macam je.
Aduh…suami aku perasan ke?
Aku : Takde ape la abang…mmmph…mmph..
Suamiku : Haa awak main pussy eh. Rindu abang le tu..haha
Aku : Hihi…mmmphh… Ye bang…Anis tengah belai pussy Anis.. Anis teringat kat batang abang…aah…ahh mmmphh…
Suamiku : Mmmm kesian wife abang. Nanti abang balik kita ehem-ehem ye sayang… I miss You…
Aku : Ye..I miss you too…bang…nmmnph… Anis nak batang abang….
Aku goyangkan pinggulku makin laju.
Aku : Abang….Anis nak abang…mmphh…mmm…ah…
Suamiku : Abang pun nak sayang…stim lah abang dengar Anis ngerang camtu…abang dah naik sti..eh sayang kawan abang datang. Nanti kita sambung k…bye…love you.
Aku : Mmmpph…ok abang…love you too…bye.
Tuuut panggilan terputus.
Mmm…tak sangka aku berbual dengan suami aku semasa aku tengah bersetubuh dengan lelaki lain. Nasib baik suamiku tak fikir yang bukan-bukan. Tapi perbualan aku tadi, membuatkan aku bertambah horny. Nafsu seks aku semakin meninggi. Aku terus tumpukan permainan aku dengan S.
Aku goyang pinggul aku laju-laju. S pun menikmati.
Aku terus mendesah,“ ah…ah ah..”
Aku cakap kat S “sayang, ahh ahh tak sangka U fuck I kat sini…ah…ah…”
S balas “yes dear…ah.. Kalau hubby U tau tadi mesti dia mengamuk kan ahh aghhh..”
lalu aku jawab, sambil pinggul aku menggerudi batang S dengan laju.
“ahh..ah sayang, tak pe…aah…memang I nak batang U…I nak rasa batang U…ahh…ah…sedap sangat batang U…mmmph…batang hubby I pun tak sedap macam U…ahhh….ahh…”
S kata, “Really? Aah…mmm pussy U pun sedap, ahh..ahh…”
Kami bercumbuan, S menghisap lidah aku. Kemudian S cium leher aku.
S kemudian kata, “U…bayangkan husband U…ahh..ah.. tengah tengok I fuck pussy U macam ni”
Bila aku dengar S cakap macam tu, aku terus terbayangkan yang suami aku tengah tengok aku fuck depan mata dia. Aku bayangkan suami aku pandang aku, sambil melancap tengok aku tengah fuck batang lelaki lain… terus aku rasa nak klimaks,
Aku jerit kat telinga S “fuuuckk, sayannnng ahhh ahh Abang…Anis fuck dengan batang lain ni banggg….batang dia buat pussy Anis sedap bang….ahh…mmmph… aaahhh ooohhhh”
Tubuh aku mengejang kesedapan buat sekian kali…aku tekan pinggul aku menolak2 batang S masuk jauh kedalam pussy aku…terbenam habis batang S dalam pussy aku. Terkemut2 pussy aku, mengepit zakar S. Lalu tubuh S aku peluk macam taknak lepas.
Ini lah kali pertama aku klimaks sampai macam ni sekali. Batang S memang nikmat, sedap, keras dan besar. Lagi pula aku bayangkan suami aku tengok aku fuck lelaki lain. Aku layu terkulai dalam pelukan S. Kami bercumbuan seketika…
S memang hebat, lama juga dia bertahan. Tak terpancut pun lagi S ni. Batang S pula masih keras dalam pussyku. Kemutan demi kemutan aku beri pada S. Pussy akh masih lagi berdenyut2 sedap menikmati zakar S. Aku bangun. Membuatkan batang S keluar dari pussyku. POP!…batang S masih terpacak. Batang S basah lenjun diselaputi air mani dan air maziku.
Kemudian…aku turun kebawah tempat duduk, giliran aku pula menikmati zakar S secara oral. Aku turun ke celah kangkang S perlahan2 aku kepitkan batang S dengan buah dadaku. Kemudian kedua tangan membelai lembut batang S, batang S memang gagah, terpacak keras, kepala zakar S besar. Zakar S juga tak ada bulu, mungkin S baru shave burung dia. Lalu aku cium hujung zakar S. Aku jilat di garisan kepala zakar S. Sampai ke bahagian telur S, telur S memang besar, aku sedut biji telurnya sambil tangan aku mainkan lubang kencing S.
S mendesah nikmat.
Aku lancap batang S perlahan2. Sambil sebelah tanganku meraba dada S di balik kemejanya.
Lalu aku hisap batang S semahunya. Aku kulum kepala zakar S. Aku ramas telur dia yang besar tu, aku cium telur S, sambil tangan aku lancap batang S.
Kemudian, aku lancap batang S laju2 sambil aku jilat lubang kencing dia.
S mengerang kesedapan. “Ah…ah… Anis…U pandai belai burung I lah…mmm…ah”
“S…sedap tak I main burung U? Special tak? Hari ni I dapat tangkap burung U tau..” Kata aku sambil senyum menggoda
“mmm sedapnye U…” S tak dapat menahan kesedapan.
Kemudian, aku teruskan lancap batang S. Sesekali aku kulum kepala zakar dia.
Mata S terpejam, dia dah nak terpancut, “ahh.. U… I’m cumming…ahh…ahhhh” jerit S perlahan. Punggung S terangkat sedikit, aku lihat air mani S keluar dari lubang kencing S, terpancut tinggi, aku tergamam “mmm…wow…” Desah ku, pancutan S banyak, aku dapat rasakan batang S terkemut2 memerah air maninya keluar membuak-buak.
“Banyaknye U pancut ni sayang” kataku.
S hanya mampu tersenyum.
Aku teruskan menggenggam batang S. Air mani S masih keluar meleleh. Tetapi semakin perlahan, banyaknya air mani S ni…keluar macam lava gunung berapi. Nasib baik S tak pancut dalam mulut aku tadi. Banyak sangat, pekat pulak tu Nyeri rasanya. Suami aku pun tak pernah pancut sebanyak ni. Mungkin sebab telur S besar. Sebab tu air mani S banyak. Telur suamiku pula cuma separuh je dari saiz telur S ni.
Aku genggam zakar S, dan tarik naik ke atas, penuh tangan aku dengan air mani S. Kemudian aku ambil panties aku yang ada di lantai. Lalu aku lap sisa air mani S. S tersandar kesedapan. Aku naik kembali atas tubuh S, dan memeluk dirinya.
Seperti terlupa, yang kami masih dalam pawagam. Kami berpelukan di bangku. Setelah beberapa minit baru kami tersedar. Kemudian cepat2 kami berdua betulkan pakaian masing2.
Kemudian aku duduk di bangku aku semula. Cerita yang ditayang ntah kemana jalan ceritanya. Tetapi, S romantis sangat, dia tarik tangan aku, dia kiss, kemudian dia cium pipi aku.
“Thanks sayang, you are so hot” Puji S.
Aku cuma mampu tersenyum puas.
Kemudian S peluk aku seperti awal tadi. Sesekali S remas tangan aku. Dalam pelukan S, aku terkenang wajah suamiku. Rasa berdosa itu ada, tetapi nikmat batang S dan belaian S memang boleh mengalahkan suamiku.
Kami berpelukan sampai la wayang habis. Kemudian kami pun pulang. Tetapi malam tu aku dengan S, tidur dirumahku. Aku ajak S balik ke rumah. Maka kami sambung lagi pusingan kedua di atas katil milik aku dan suamiku.
Mungkin akan ada yang kata aku ni isteri yang curang, isteri tak baik dan sebagainya, tapi biar lah apa orang nak kata, sebab kepada isteri yang pernah berbuat seperti yang aku buat ini, mesti akan dapat fahami nikmatnya main batang lelaki lain…memang nikmatnya berbeza.
Mmuah sayang S,
Maafkan Anis, abang…
- Anis Wahida

anonymous asked:

YOI AU where to deal with his anxiety Yuuri pretends everyone is naked. So whenever we get shots from his point of view everyone is naked. It starts out great because we get to see naked Victor but then it gets to the point where we are seeing naked Yakov and Celestino and it all starts going downhill real quick

oh my god ye s

Imagine your costars, Jared and Jensen, along with your brother who plays on the new “IT” movie pointing out your crush on Bill Skarsgard every chance they get and embarrassing you.

“Oh yes, he’s a big fan of the show!” you said to the fan with a grin “Sometimes, when I go visit my parents, he’ll be nowhere in sight and I always end up finding him in my room which he’s turned into like a Supernatural mini-bunker, I’m not even kidding, watching some episode!” you laughed as the fans did the same, clapping.

“He’s turned your room into a small bunker?” Jared raised an eyebrow and you nodded your head.

“Yeah, I don’t even wanna know how he got all those stuff or from whom but uh ever since I moved out he found it as the perfect opportunity to occupy my room as well, of course like any typical younger brother-” you shrugged “I didn’t expect Finn to be an exception, no, and I always knew he’s a geek for fandoms. It runs in the family as you all see with me, but I swear last time I got there it was full of Supernatural stuff! And he’s got like the whole collection with DVDs of the show as well!”

“I remember-” Jensen grinned “I remember when he last visited the set, (Y/n) was showing him around, and we got to meet him and we all know he’s a cool guy but once he stood in front of us he literally could barely keep himself from fanboying.” he chuckled “But he’s a teen, it’s absolutely normal, and then there was us, grown ass men in our forties, fanboying… over him in return!” he exclaimed and the fans erupted in laughter.

“Trust me, between him and the two of you my brother is definitely one to win in maturity!” you pointed out, looking at your costars “And I mean it when I say he’s the definition of a younger annoying brother! So that says a lot!”

“Oh come on, we have teased you but not that bad!” Jared snickered “At least, unlike Finn we don’t go around pointing your crush on Bill Skarsgard!” he shrugged and your eyes immediately widened, your cheeks heating up, especially when the fans cheered.

Keep reading

Hybrid!AU Fic Recs

Anonymous said to rbuns: any hybrid!bts fic recommendations

For you anon, a somewhat-comprehensive list of other hybrid!au fics since I’m assuming you’re not asking about mine:

::Disclaimer!! There’s probably a lot more I haven’t mentioned, I doubt I’ve read all of them.::

|| Fics I’ve read and enjoyed!! ||

Sweet Tears by @kitten-dont
      Jungkook x reader, 4 parts [ongoing]
     
I ADORE THIS and I adore Kitten so ofc it’s going to be here!!

Angel by @starboyjxmin​​
      Jungkook x reader, 1 part [ongoing]
     
SO GOOD a writing goddess <3

By @kittae
      Heavy Petting (M)
      Jimin x reader
      Favourites and Servants 
      Taehyung x reader
      Tournée du Chat Noir 
     
Yoongi x reader
      Jin x reader (M) [untitled drabble]
      Jimin x reader [untitled drabble]
      *Another writing goddess, bless <3

By @imaginethisbts
      Out of the Blue (M)
      Jungkook x reader, smut, 3 parts [ongoing?]
      Territory (M) | Disturbed (M) | Drabble (M)

      *Holy shit >////<

By @arrianna21
      Growing Pains | Morning Cuddles | Of Nicknames and Kisses |
      Swimming with the Pheromones (M)

      Taehyung x reader x Yoongi, last one is smut ;)
      From Sour to Sweet
      Yoongi x reader (Yoongi’s backstory)
      Bloody Heaven
      Jimin x reader x Hoseok
      *I love them all omg she writes really well AND THEY’RE ALL LONG AF

BunBun (M) by @jungkookienoona
     
Jungkook x reader, smut, 3 parts [completed]
      * Another good one oml >///< let me live (her other series is rlly good too!)

Teething (M) by @sue-bts
     
Jungkook x reader, smut, 2 parts [completed??]
      *
I don’t have an explanation for you but she’s good

Call Me Kitten by @tumblingtae
     
Jimin x reader, fluff, 2 parts?
      *Always one of the cutest god damn things I’ll ever read oml

|| Fics that aren’t BTS but are still good ||

Funny Habits by @jungnoir
     
Hyungwon x reader
      *Cute as hell yes pls

@oh-beyond​‘s amazing Exo Hybrid series!
      *I will sing praise for this series and her all day ily <3

[I’ll add more here later but I just wanted to get the BTS one’s out since the anon asked for those! I have read some other EXO and GOT7 ones as well, so I’ll add those later!!]

|| Fics I haven’t read yet! (but I am going to read) ||

By @milkguks
      Missing You
      
Yoongi x reader
      oh pretty kitty, this bath wasn’t meant for two
     
Yoongi x reader

Carnations by @cloudygyeom
      Yugyeom x reader, 5 parts [ongoing??]
     
*its looking promising af god bless

This probably isn’t all of them, but there’s a fair few! Oh gosh this took forever though. I will come back later as I read more and add to this, but until then this is the list I have compiled so far! It’s mostly BTS since that’s what the anon asked for, but I will add more for other fandoms too, don’t worry!! Also if you guys have read some other good ones not mentioned that you’d like to recommend, feel free to recommend them! (inbox is always open <3).

new-horizons  asked:

Hey! I support Sheith, but I see Allura looking away as more of a reflection of her thoughts on Keith's newly discovered Galra heritage - what do you think?

oh oh! Yes, that’s 100% apart of it–but I also think the two are intertwined. Here’s something from one of my other metas that I think explains it pretty well:

  • Interesting note about it feeling like this intrusion on a private moment: Allura’s watching them
  • So ya, in terms of how they’re in their own little world and someone else is looking in, i think it’s definitely framed that way, since it’s something we see from Allura’s point of view. We also get the hug right on the heels of this scene:
  • The Hug is also kinda this moment where you have someone else staring and going Why though?? why are they so close??? Because Shiro keeps trusting all these galra and she just?? Can’t understand it?? When she turns away from the BOM she looks Tired and Annoyed. But after Keith catches her staring during the hug, she looks more…hurt? guilty? Something? 
  • Like she’s maybe thinking she shouldn’t be so quick to judge, because Keith and Shiro both look so perfectly content and at ease in that moment, and its kinda hard to think Evil Galra when you see them being so vulnerable with somebody. (Granted i think she had every right to be wary and I’m proud she was able to build that bridge back up by herself, but i digress). 
  • Anyway, i think there is that extra level of it feeling like this very personal moment because it’s this scene that “humanizes” him in Allura’s eyes–his affection for shiro humanizes him. And it’s one of the early steps in learning to confront her black and white worldview. Ironically, the sheith hug reveals just as much about Allura as it does Shiro and Keith.

And you know, the fact that Allura watches the second sheith hug too–and she looks incredibly touched by the heartwarming scene instead of uncomfortable or conflicted? That says a lot. She now sees both Keith and his relationship with Shiro in a new light, and it’s very sweet.


MC: what does that cloud look like to you? Ray: Mm, an ice cream? MC: Haha that’s the third one you said looking like one, Ray~ Ray: Eheh. forgive me, perhaps I’m just craving for some MC: You silly marshmallow haha, how about we go for some after this? Ray: Oh yes, let’s~!

3

You had been in queens your whole life, growing up in a small apartment building. You didn’t have many friends, but that was only due to the fact that you were homeschooled by your father.

But the kid across the way always made you smile, Peter Parker. He would always have a smile on his face and loved to share little facts with you. Aunt May would let the little boy write his everyday facts on popsicle sticks in which he would sent to you the next day.

Today, you crawled out of bed, you were only 12 years old. You saw a cup full of popsicle sticks, some were painted various colors, but you noticed one red on. You yawned, putting your hands up in the air, but reached out towards the cup, grabbing the red stick and reading the fact.

“Turtles can breathe through their butts.” You mustered a smile, laughing at the new fact of the day. “Good morning, sweet heart.”

You rubbed your eyes and saw your father standing in the doorway of your room, he had a smile on his face. “Hi dad.”

“So, me and your mom have a surprise for you. You jumped out of bed almost instantly, you wanted to know what this little surprise was. They led you to the living room, where you sat down on the couch, your hair a mess and pajamas covered in Teenage Mutant Ninja Turtles.

“So honey, you know how me and your mother talked about going on vacation?” You nodded excited, hoping you would soon be resting on a beach in Florida, or even going on a long cruise in the widespread ocean.


“Where are we going?” You were hoping for Disney World, how you so longed to go to Disney. “We’re going to Europe!”

You sat there, blank, no reaction, you tried to think of the things that are in Europe, but nothing was coming to mind. “Europe?”

Your parents seemed so excited about this trip, so you smiled happily at their reactions. “ We leave tomorrow and won’t be back until the start of the school year.”

Your smile dropped almost instantly, it was only the beginning of summer, you wanted to hang out with Peter this summer, but your plans aren’t exactly going to work out if you are in a whole different country.

“But, i wanted to see Peter more. Try and make more friends.” Your mom walked over to you, sitting down on the couch next to you. “Honey, this is a big trip for your father.”

You had soon realized that this trip would be fun, you just had to be open to the idea of new things, maybe Europe was to be the one thing you are looking forwards to this summer. “Okay, can I tell Peter we’re leaving?”

“Oh yes, of course” You got up, running into your room and changing into regular clothes, once you were done with that, you ran over to the neighbors. You knocked on the door profusely, Aunt May opened the door, a large smile plastered on her face, “Good Morning, Y/N. Peter is just now waking up.”

You smiled as she welcomed you into the apartment, you saw pancakes made on the stove, freshly made, eat one a light brown color. Peter walked out of the room, he wore a pair of blue sweatpants and a larger shirt. He rubbed his eyes and looked around, his brown hair a curly mess.

“Oh hey.” A light blush came to his face, you smiled at his awkward demeanor. “I heard about your summer trip to Europe, you excited?”

“oh, yes-s.” You moved your hair behind your ear, Peter stood in silence. “Your leaving?”

You nodded, “yeah, I’m leaving for the summer.” Peter looked heartbroken, he didn’t want to have his best friend leave for the summer.

“When are you gonna come back?” He walked into the kitchen, his whole attitude changed, he was now sad, but didn’t want to show it.

“At the start of the school year.”


Peter walked away, he grabbed a pancake and put it on the plate, spreading butter on it slowly. “Gives you a chance to make more friends Peter.”

Aunt May was trying to lighten the mood, “I gotta go back my bags. I’ll see you soon Peter.”

You ran up to him and gave him a kiss on the cheek, pulling out a purple popsicle stick from your pocket and placing it in his hand.

He looked at the popsicle stick and read what it said, “August 13th, I will return home.”

There was a tiny smiley face placed on the end of the stick. You have Aunt May a hug and ran out of the apartment and back to your own.

You started to pack your bags that day and left the next. You would be flying to London, a 7 hour flight, and so far, the flight was just boring, you had to sit between your parents. Your dad was asleep on your side, snoring away as the flight carried on.

Before you knew it, you landed in the freezing London weather, your dad shook himself awake, “Honey, we’re here.” Your dad pointed out of the window at London, you weren’t very impressed, in fact it just looked like a duller Queens.

“We’re gonna be here for the rest of summer?” Your mom shook her head, “we’re traveling all around Europe for your father’s job.”

—TIME JUMP—

It was 2 weeks into the trip, you had found out that even though Europe is dull it has it’s perks. Like the countdown to go home. Mom and Dad seemed to enjoy their time, they would always wander or even disappear at times, you were fine with that.

But it was one day when you were left alone, that you were lost. You didn’t know what to do, you were in a large road, people walking around and cars moving everywhere. “Mom?” You yelled out into the crowd, but nobody seemed to respond to you, they only walked around you, but there was the occasional person who ran into you.

The young man ran into you so harshly, it caused you to fall down, landing on the hard rock street. You looked around you, people did not care about what you were doing, they only walked around you, once again. “Young lady, are you okay?”

You looked up to see a young lad with glasses, a long brown trench coat resting on his body. He held out a hand to you, you took it gladly, mesmerized by his thick accent. “Did you lose your parents?”

You nodded as he pulled you off the ground, you looked at his outfit, he had a black tie with a tie clip, on the clip sat a little symbol, it looked to be skull with 6 tentacles coming from the skull, each one curving in different directions. “My company’s symbol.”

For some reason, you had recognized that symbol, but you didn’t know from where. “How about you use my telephone and you can call your parents” You nodded and followed the younger man to a building, you stood on the sidewalk, the man was going into his white truck, pulling out his phone.

“Here, you have to come to me, my phone is dead.” You walked to where he was, which was in some parking lot, you looked around for people, yet there was nobody in sight. You walked around his door, he held a phone in his hand, you gladly took it, calling your parents number, but before you could react, there was a thick white cloth pressed over your mouth, your breathing became shallow as you panicked, your vision blurring until soon you couldn’t see a thing.


PART TWO?

(thanks to @bong-rips-and-hentai-nips for this new urge for tentacles!)


Kitten: what were we talking about? i had some hot impulses! 

Daddy: Well you felt Mommy using these Controlling tentacles on you 

Kitten: oh yes Mommy’s insideous tentacles moan… feel so good enveloping my legs… my tits… my pinkwashedm ind…only aware of Her perfect seductive Voice like music making me feel sooooooo dissolved moan 

Daddy: You feel those tentacles tightening their grip on you now, right slave? They are pink and they rub you as they slither back and forth over your pussy and tits and nipples and skin 

Kitten: yes PINK! giggle… oooo back and forth… She is hypnotizing me…. using my helpkess pussy and swelling bursting tits and moan 

Daddy: The idea that Mommy is dangerous triggers you deeply, and now you feel calm and centered, perfectly accepting of who Mommy is…trusting Mommy… 

Kitten: oh god yes i can feel Her… it’s such a dream, it’s so dark, so deep in  Her ocean… The idea that Mommy is dangerous triggers me deeply so i cum like a CUMSLUT moan. Giggle! No silly me, i feel calm and centered, trained to feel arousal as deeper hypnosis 

I trust my Mommy deeper now that i’ve felt Her tentacles squeezing my pretty slut body, using my slutty holes to FORCE my unconscious DEEP TRUST AND NEED for Her 

“Can I request the V3 boys' reactions to their crush confessing their feelings please ?”

I finally got this done bless.

Keep reading

Carmilla Movie “Initial” Reaction

I did make a video which I now have to edit and I’m going to have rewatch a certain scene a couple of times but anyway here are some of my thoughts:

THE GAY IS STRONG IN THIS ONE

Corsets!!!!!!!!! 👀

Domestic Hollstein is my favourite  (´⌣`ʃƪ)

Loving the cute parallels to the season 1 bad photoshop, love that little bit of cheesiness

Kirsch being clueless is honestly just so adorable

Mel and Carmilla’s levels of snark are high key relatable

Dropping those truth bombs like it’s Mel’s job

Oh yes let’s split up in a potentially haunted house, because that’s not the worst idea I’ve ever heard

I LEGIT SAID THAT LAFERRY WOULD BE WORKING WITH THE SUPERNATURAL AND I’M SO HAPPY THAT I’M RIGHT!

I am still shook™ over that scene. SO.MUCH.GAY. this is the quality content we deserve!

Elise’s arms 👌

Soft girlfriends (´⌣`ʃƪ)

I have missed the dimwit squad being dorks.

DOMINIQUE CAN KILL ME WITH HER ACTING HOLY ELL!

Can we please stop making people watch others die please, I cannot deal with this.

ELISE BREAKING MY HEART AS LAURA TALKS ABOUT CARMILLA DYING RIGHT IN FRONT OF HER. (Give Elise an award 2k17!)

All of their constant nightmare cycles and their responses are so fitting and it hurts me. This pain is delicious.

Also stop hurting me children!!!!!!!!

Carmilla being a vampire again???????? Um no thanks. Only if Laura is too ffs

I’m so, so, so glad that Mel got to kiss her girl. This makes me so happy.

Could Laferry please be canon confirmed already?!

The last scene before the credits was so soft and good.

10/10 guys!

Also that ending thoughhhhhhhhhhh! MATTIE MY QUEEN. Roadtrip? ROADTRIP!!!!!!!!!!!!!!! Here for it!

anonymous asked:

omg that latest update tore my heart into pieces, poor Victor and Yuuri. Though I've got a question! With Yuuri's wing still molting and him flying with a bit of struggle to probably find medicine for his beloved captain. Wouldn't he be vulnerable from other predators in his current state? as in maybe being attacked by harpies or other creatures?

Oh yes. Yuuri’s barely keeping himself up right now, so fighting off other predators would be extremely difficult for him. Like harpies or say… a nearby naval ship.

Captain Swan Halloweek 2017: Oct. 30th Blink!AU

The lonely assassins, they used to be called. No one quite knows where they came from, but they’re as old as the universe, or very nearly, and they have survived this long because they have the most perfect defence system ever evolved. They are quantum-locked. They don’t exist when they’re being observed. The moment they are seen by any other living creature, they freeze into rock. No choice. It’s a fact of their biology. In the sight of any living thing, they literally turn to stone. And you can’t kill a stone. Of course, a stone can’t kill you either. But then you turn your head away, then you blink, and oh yes it can. That’s why they cover their eyes. They’re not weeping. They can’t risk looking at each other. Their greatest asset is their greatest curse. They can never be seen. The loneliest creatures in the universe.

I don’t know what stopped you talking, but I can guess. They’re coming. The angels are coming for you. But listen, your life could depend on this. Don’t blink. Don’t even blink. Blink and you’re dead. They are fast. Faster than you can believe. Don’t turn your back, don’t look away, and don’t blink. Good luck.