new york vs paris

Audrey Hepburn in Roman Holiday (1953)

Follow for more fashion and fashion gifs.

Paris vs. Tirana

Dy studente te Fakultetit te Arkitektures dhe Urbanistikes ne Tirane, Erli Pinari dhe Malvina Ferra, duke u frymezuar nga grafika Paris vs. New York e artistit Vahram Muratyan, kane sjelle versionin shqiptar.