natsukashi

Man I miss MY PS One

Like, It still exists…along with the majority of my games and accessories but there is only one major problem…
It’s fucking countries away! At my grandma’s house
Man it would be sooo fucking awesome if I could get my hands on MY very first Playstation and my very first console all over again! I miss it so baaad and you know what I’m going to pay my grandma to send it through international mail! Fuck it
, that’s literally a piece of my childhood, note to self: I REGRET giving away Megaman Legends to my cousin about 11 years ago because it’s so hard to get your hands on a copy now and ah I also want my original PS2 with my original memory card, omg I would cry if I checked it and saw my game files from like 10 years ago aaah I can’t lol dammit I hope she still has these things somewhere.

Nama Panggilan

Kalau di anime FREE! klubnya bisa terbentuk karena nama-nama tokohnya semua mirip sama nama perempuan. Beda dengan saya yang dikasih nama panggilan mirip nama ‘laki-laki’.

SMP : ‘mail’ ini nama panggilan yang dikasih wali kelas di kelas 3 SMP. awalnya gara-gara joke di memorial book dan kebetulan dulu lagi hitnya sitcom OB di RCTI. ada tokoh yang namanya Ismail suka dipanggil mail. berhubung nama saya ilma kalau dibalik jadi mail. “sepertinya itu sejarah nama panggilan ‘mail’ ini ada”.

SMA : ‘Jun’ ini nama panggilan akrab seorang sahabat sesama pecinta BBF dulu. ceritanya saya nge’cover' *udah kayak cover dance aja* salah satu tokoh Goo Jun Pyo. dan temen saya lawan mainnya Geum Jan Di.

Kuliah : ‘Jason’, nah ini nama panggilan yang suka disebut-sebut sama adik kelas yang lucu nan menggemaskan *semoga gak baca postingan ini*. bermula dari peran yang saya perankan di drama suatu forum. dan kebetulan saya dapat peran seorang laki-laki.

yah apapun nama panggilannya, ini mungkin salah satu wujud keakraban seseorang terhadap yang lainnya. kalo di Jepang sesorang kalau baru kenal atau belum terlalu dekat biasanya pakai nama belakang *cmiiw* kalau manggil. kalau udah deket bisa pakai nama depan, atau bahkan di aneh-anehkan *efek anime otaku*

Totes diff from last place, but I used to work at this Suntory Old Bar! It was great everyone was so nice and forgiving of me being a dumb gaijin who didn’t understand all of the customers bit loved whiskey, and they are like another family to me. We’ve been here like 4 times already. #suntory #whisky #whiskybar #drink #natsukashi #osaka #oldbar #japan if anyone visits Osaka you MUST go to Old Bar Matsumiya!!! (at SUNTRY OLD BAR 京橋)