msuk

instagram

Thanks to video @drderos
Neomu joha
Mianhae @nurmiliakadimin.m videomu ada dilp. Sya tdk tau download lwat hp.
Pdhal pengen ksih msuk juga

At SD Islam Hidayatul Istiqomah

Bismillah, hr pertama sikembar msuk SD 😘 – at SD Islam Hidayatul Istiqomah with Agus – See on Path.

Geng gelak sakan…riuh rendah..
by @aisya_asuha “sekian utk hari ni…bila jmpa sekali bohong klu ckp xbergelak dri mula msuk dlm keta smpai blk umah gelak…happy sokmo bila dok ngn ampa ni..syg ketat2..muaah😘😘😘
#friendshipgoal
#gengteletubies” via @PhotoRepost_app

Babysitting and sleeping over at nieces’ coz umminya msuk ward sdh.. Mudahan baby keluar soon 🙏🏼 amin amiin

Riak

sedih tgk kwn hilang smgt sbb xdpt twrn. tp sedih jgk tgk jenis kwn yg tiap kali dpt sesuatu post kat laman sosial. dpt straightA kau post, dpt msuk U kau post, dpt dua twrn biasiswa kau post siap suruh org tlg pilihkan. kau tak pernah fikir perasaan org lain yg usaha sama tp xdpt. mujur waktu zaman kegemilangan kecik² aku dulu aku xde laman sosial, klau tak aku mungkin sama riak tunjuk kejayaan diri.aku lega sbb pernah jatuh bnyk kali, tu dh cukup ajar aku utk rase perasaan org yg x dpt ape yg dorg nak. dan bile aku berjaya dpt sesuatu, aku takkan post kat mne² sbb aku xnk ade org lain yg kecewa.

Unforgettable moment (27th January 2015)
  • Me :D, kau amik aku or ekie?
  • D :Ekie amik kau, aku x sempat la meen.
  • Me :Okay.
  • D :Orte
  • Macam biasa aku pun pergi kelas dengan ekie, alep and ezzo. Msuk kelas mcm biasa, talking with my friend. Suddenly;
  • A :Meen, aku bawak balik org jauh nih !!
  • Me :Sape??
  • H :Meen tgk la sape dah balik
  • D :Hai Meen !!
  • Time tu aku terkedu, rasa mcm nak teriak. Alhamdulillah, my bestfriend selamat sampai Malaysia.
  • Me :Sudah la, dah la tipu aku (padahal dalam hati rasa happy gila bila tgk dia)
  • D :Meen, x happy ka aku dah selamat sampai Malaysia nih?
  • Me :(try to avoid him)
  • D :Xpe la kalau mcm tu, xnak layan aku dah.
  • Me :Pahal tpu aku?
  • D :Aku nak surprisekan korg semua.

Kadang2 perasaan tu rase mcm jatuh cinta lg skali dgn fazril hanif ni . kikikiki 😍

Even nak msuk 2tahun da . rase syg tu tk pnah bkurang . thanks cz came into my life 😂