mbis

Miyuki was too busy texting his boyfriend that he was an idiot and how much he loves him as he walks down the hallway to his class room that he didn’t even notice that he was about to run into someone until it was too late. “Oh. Sorry. I didn’t see you there. Here let me get that for you” he says before bending down to help pick up the short brunette girl’s books that fell to the floor when he bumped into her. He smiles once the books were gathered back into her arms. “I don’t think we’ve met before. I’m Miyuki Kazuya. But you can just call me Miyuki. Are you new here?”.

anonymous asked:

who do you want to see hook up?

I’d love to see Max hook up with Jessi and get her pretty little heart broken. Maybe then she’ll realize she’s flirting with disaster. 

In other news, I’m interested in seeing who hooks up with Forest first so I can give her a medal. I’ve heard through the grapevine Forest is pretty untouchable, so good luck with that one girls. 

BUY / SELL / HOLD - MBIS (Mediabistro Inc.)

BUY / SELL / HOLD – MBIS (Mediabistro Inc.)? [redirect url=“/tag/MBIS/” sec=“3”] MBIS Stock Page at Liston Street Pulse and bookmark to keep yourself updated on the latest news for MBIS.

View Post

anonymous asked:

Who's the most annoying one here, girl and boy

Max and Pierce seem to be getting on my nerves the most tonight, so we’ll go with them. These things change daily, keep that in mind. 

A kane goje, o me fol’ keto male,
E me tregu’ kush ka shkel’ mbi to,
Do tregojne se kane gjurme Shqiptare,
Aq te vjetra, o sa ato! 👐👐
#vscokosova #vscoalbania #albania #summertime #vscofilter #vsco #vscocam #vscogood #instagood #instadaily #beautifulalbania #natyrë #nature #vsconature #sky #peacefulplace #visitalbania #shqipëriaime #discoveralbania #explorealbania #coloursofalbania #kosova #shqiperia #proud #mountain #clouds #proudalbanian #gjirokaster #selcka (at Selckë, Gjirokastër, Albania)

Find me better for less money and/or weight. Spyderco Dragonfly II in ZDP-189 and the MBI HF-R. #matchboxindustries #spyderco #dailycarry #pocketdump #dailycarry #EDC #recommendbetter by everydaycommentary https://instagram.com/p/7DLIP5ELPp/

Get a watch made by residents of Jupiter and more intergalactic magic for your pockets on storenvy!
https://mceafworldwide.storenvy.com/collections/1175943-mens-watches

Po kujtonte ditën kur u njohën. U bënë miq. Miq vështrimesh. Ajo ishte mësuar të kishte miq fjalësh. Që lidheshin pas fjalësh. Që e ushqenin miqësinë përmes fjalësh. Si t’ia shpjegonte, se donte edhe tinguj të zëshëm përveç vështrimeve? Diku kish lexuar që miqësia nuk është tregti, aq më pak tregti fjalësh.
– Më thuaj ndonjë gjë!
– S’më vjen të flas në çastet kur ndiej.
– Mirë, mos fol. Më ndiej. Edhe unë të ndiej thellë. Megjithatë, nuk kam një koncept të qartë mbi ndrydhjen e njeriut kur ndien. Unë kam qejf të flas. E mira dhe e bukura e ndjenjës duhen shijuar edhe me fjalë.
- …
– Gjithsesi, përpiqu të më thuash çfarë ndien, të lutem!
– Eh… është ca si e vështirë! Një ndjesi jo fort e shpjegueshme, që më valëzon aty ku nuk hyjnë shumë në punë fjalët. Domethënë, janë vizione që nuk përshkruhen dot qartë me fjalë. Si të të them… më pëlqen sepse në praninë tënde ndihem i gëzuar. Më duket sikur kam një pasqyrë përballë. Nuk e di, është njëlloj sikur në mes të Pekinit të ndeshesh me një njeri të vetëm; i vetmi që kupton gjuhën tënde.
– Dhe pikërisht, kur e gjen në mes të Kinës të vetmen mundësi komunikimi, e refuzon? S’e kuptoj dot!
– Po, sepse ndërkohë të frenon siguria. Shija e saj. Sa kohë je i sigurt, ti i gëzohesh ndjenjës sate dhe buzëqeshjes në pasqyrë. Pse duhet t’i flasësh vetes?