macme

Batang Keras Shah

AUG 3

Posted by mrselampit

 

 

 

Rate This


 

Kisah ni berlaku lebih kurang awal tahun yg lalu.. Kisahnya bermula sejak aku mula berkerja di sebuah syarikat swasta di area ibu kota.. Nak kate aku ni cun sgt tue xde lah.. Tp aku xmenyangkallah kalu org kate badan aku nie cutting baik punya.. Ermm tetek aku lak nk kate besar sgt pun xde lah tp geram gaklah kalu org tgk kan.. Body solid lah org kata..

So kat tempat kerja aku nie ade lah sorg abg nie nama die shah.. Org k.l so sosial life tue korang fhm2 jerk lah.. . Empat keje aku nie xramai sgt pekerja dalam pejabat sbb bos kitaorg ade bukak site kat luar ofis.. So yg tinggal kat ofis pun 2 3 org jer.. Bos aku kadang-kadang ade.. Kadang2 x.. Shah ni kalu ikutkan despact ofis kita org.. Tp kalu xde surat nak antar die akan lepak kat ofis jer lah..

So ade lah1 ari tu bos aku bgtau yg die nk keluar pegi site kebetulan kak ina n abg lan pun ikut bos.. So tinggallah aku sorg kat ofis.. Punya lah bosan duk ofis tue sengsorang.. Keje sume aku da bereskan.. Nk kua mkn pun boring kak ina xde.. So aku ngadap komputer jerk lah.. Ngan facebook aku n ym aku.. Tetiba ade sorg mamat ni tegur aku ajak chat sex.. Aku pun layan jer lah.. Layan punya layan xperasan pantat aku pun dah berair..

Ish… kalu kat rumah nie mmg aku dah usap-usap lah pantan aku bagi klimaks terus.. Tahan jer lah.. . Punyalah kusyuk aku melayan mamat tue chat sex sampai aku xperasan shah dah ade dalam ofis.. Rupernya die duk usha aku chatting dari td lagik sbb bila aku toleh die duk sengih2 kat aku.. Aku ni dalam hati mmg lah malu jgak tp muka selamba jer lah.. . Dah ade shah kat ofis aku pun offline lah ym aku n pgi bilik rehat nk buat air.. . Yerlah air dah kuar bnyak ikut bawah nk refill balik lah ikut atas.. Hahaha.. .

Haa.. Tiba-tiba shah pun masuk bilik rehat.. Die suh aku bancuh air utk die skali.. Kitaorg pun lepak lah minum sekali.. . Shah tnya aku.. Dah lama ker layan chat sex??Aku chong lah baru 1st time td.. Sbb bosan duk sengsorng kat ofis.. ‘Bos mane?’.. Aku gtau lah bos g site ngan kak ina n abg lan.. Ówh’.. . Tetiba shah bangun n datang ke belakang aku.. Hati aku da berdebar-debar da.. Tp aku pun geram gak ngan shah nie sbb muka die tu bersih n smart lah body die.. Tp batang die aku xpnah tgk lagik.. Lagik 1 aku dah sebulan lebih xrase batang.. Aku rase selaput dara aku pun dah ada balik kot.. . Hahaha.. So aku biarkan jerlah shah dtg pegang bahu aku dari belakang..

Die gosok-gosok bahu aku pastu turun plahan-lahan ke tgh belakang aku.. Aku diam lagi.. Bila die selak rambut aku yg paras bahu dan mula menghembus nafas stim die kat leher aku.. . Aku mula xtentu arah.. Aku paut kepala die rapat ke leher aku lagi.. Kali nie die mula berani menjilat-jilat leher aku.. Nafas aku sendiri pun xtau ke mana hala.. Makin sedap makin sedap jer rase.. . Tangan shah dah mula menjalankan tugas.. Shah seluk tgn die dari atas terus ke puting tetek aku.. Memang cekap sbb xtersasar lansung target die.. Shah gentel2 puting aku sampai aku sendiri xtahan.. Aku pun bangun dari kerusi dan mengahadap shah.. Aku tolak die ke kabinet.. Aku hanya senyum ghairah pada shah..

Shah semakin berani.. Die bukak butang kemeja aku dan terus menghisap tetk aku dari luar bra.. Tgan die sebelah lagi berusaha membuka cangku bra aku di belakang.. Bila berjaya jer bukak bra aku terus die telan tetek aku sepenuhnya dalam mulut die.. Aku mmg kesedapanla.. Aku rase pantat aku mmg basah sgt2 dah.. . Kami berkulum lidah.. Shah nie bukan calang2 nie.. Mmg dah biasa mengerjakan pompuan nie.. Aku plahan-lahan melepaskan butang baju shah dan menjilat puting tetk shah yg timbul skit.. . Pegh badan shah mmg smart.. Dengan ketul-ketul kat perut die buat aku lagi geram n xsabar nak tamatkan game nie.. Aku jilat makin ke bawah sampai kat pusat die aku main lidah kat situ smbil tangan aku membuka kancing seluar die..

Shah tersandar di kabinet smbil memerhati tindakan ghairah aku.. . Setelah berjaya maka terkeluarkan batang shah yg mengeras mencucuk muka ku.. Terus aku cium kelopak btang shah sebelum menelan batang shah masuk ke dalam mulut aku.. Dengan keadaan ofis yg kosong aku hanya dengan suara shah yg mengerang kesedapan.. Argh.. Argh.. Argh.. . Dalam lagi rine.. Shah memegang kepala aku dan mengarahkan supaya aku melancap batangnya pakai mulut.. Keluar masuk keluar masuk batang shah dalam mulut aku.. Makin lama makin keras mcm kayu.. Batang shah hanya dapat masuk 3 ¼ shj sbb saiz btang shah lebih kurang 6 ½ inci n diameter die lebih burang 2 inci.. Mane nak lepas mulut aku yg cute nie.. . Aku jilat batang shah.. Aku sedut-sedut balls die.. Makin keras suara shah aku dengar.. .

Bila aku sedut balls die aku dengar suara shah ‘yes rine.. Sedap rine.. Lagi rine.. Yes.. Rine.. Yess rine.. ‘ Lebih kurang 10 minit gak lah aku mengulum batang shah.. Sekarang shah bangunkan aku.. . Die lepaskan skirt pendek yang aku pakai dan angkat aku ke atas kabinet.. Shah angkat bontot aku dan lepaskan panties aku yg berwarna pink.. Dengan gahirah terus shah menjilat-jilat opantat aku yg mmg banjir dari td.. Mula-mula shah jilat sekata dari atas ke bwah.. Turun naik kepala shah menjilat pantat aku.. Aku hanya mampu mengerang ‘argh.. Argh.. Owhh.. Arghh.. Argh.. . Lagi shah.. Lagi syg’.. . Xmampu aku nak ungkap ngan kata-kata kesedapan kene jilat.. Lagi aku xtahan bila shah attack kelentit aku.. . Mcm nak terkeluar air aku rasenyer.. . ”Shah.. I xtahan lagi.. . Cmmon shah.. . Arghh.. Owhhh.. . Arghh shah i dah xtahan da nie’.. . Rase macm nan nangis mcm baby mntak susu jer.. .

Shah turunkan aku dari atas kabinet.. Die tonggengkan aku dan bukak kangkang aku.. Aku tau die nak try doggie style ni.. So aku pun get ready lah.. Plahan-lahan shah tolak batang keras die ke dalam pantat aku.. Sedap siut sbb pantat aku nie jenis yg berair so xde lah pedih sgt even batang shah ni besar n keras.. So mula lah dayungan si shah nie.. Makin lama makin laju.. Pastu slow balik.. Nafas . Suara die wat air aku kuar lagi meleleh.. Érm.. . Erm.. . Argh.. . Erm.. Argh.. . Arghhhh.…’kalu korang dengar pun korang pun stim habis.. . Aku lak dah tau ofis tue xde org.. Menjerit-jerit sedap lah aku.. Ýes shah.. . Yeah.. Yeah,.. . Lagi shah.. Yeah.. . Ouwhh.. Yeah.. Ermm.. . ‘

Skang nie shah angkat kaki aku sebelah naik atas kabinet.. Pegh.. Lagi sedap sioot.. Sbb batang shah yang keras tue masuk menyenget dalam pantat aku.. Rase penuh giler n sedap sgt2.. Da puas shah main cara tue shah tolak dalam2 batang die.. Shah pegang pinggang aku dan dorong aku duduk atas dia sambil die baring atas lantai bilik rehat tu.. Mgkin shah lenguh kot henjut aku sambil berdiri dari tadi.. Aku pun henjut lah plahan-lahan turun naik turun naik.. Shah pusingkan aku menghadap die dengan kedudukan yg sama.. Aku teruskan henjutan berirama slow dance.. Tetek aku pun berenjut sama.. Shah ramas tetek aku kedua-dua dengan geram.. . Suara shah dah xtentu arah.. . Nafas die pun dah lain mcm..

Sebenarnya aku dah klimaks dah sekali masa shah tujah aku dari belakang td.. Ni pun aku rasa nak cum lagi tp aku tahan sbb nak cum sama2 dangan shah.. Turun naik turun naik bontot aku atas batang keras shah.. . Hampir 20 minit gak berlalu.. Mgkin shah da xtahan kot.. Die angkat bonton aku sikit n tahan pakai tangan die.. Die tujang pantat aku dari bawah laju2.. Pegh mcm nak tercabut nyawa aku kena tujah mcm tue.. . Sdap giler ngan tempo yg agak laju tu.. Makin kuat suara shah mengerang.. Érghhh.…ermmhh.…ermhh.. Ermmmhhh.. . Arghh.. . Yes.. . Yess.. Yeaaahh.. . Yeahh.. . Yeah rine.. . ‘Aku pun jadi xtertahan.. . Aku pun membalas erangan shah ‘ermmm.. . Yeahhh.. Yeaahh.. Yeahhh.. . Yeahh shah.. Common shah.. . I dah xtahan nie shah.. . Laju lagi shah.. . Arghh.. . ‘

Makin laju tempoh tujahan shah.. Seraya dengan itu erangan yg paling kuar dari shah aku dengar.. Dengan nada kepuasa yg amat sgt dan aku pun merasa panas dalam lubang pantat aku walaupun shah belum mencabut batangnya.. . Aku rasa air maninya bercampur dgn air mazi aku meleleh keluar dari celah-celah lubang aku.. . Arghhh aku keletihan terus terbaring atas badan shah.. ‘Shah thanks.. . Sedap sgt sampai i xigt ape2′.. . Its ok.. Next time boleh rase lagik’ sambil senyum gatal.. .

Ptg yg memenatkan.. Lepas shah mencabut batangnya dari pantat aku.. Kami pun bersiap pakai pakaian masing2.. Aku tgk jam dah pukul 5.15 ptg.. So boleh lah aku bersiap-siap untuk balik ke rumah bersama kenangan  yg boleh jadi modal aku melancap malam nie.. . Sebelum aku kunci ofis aku dan shah bercium mulut gn ghairah.. . Manis jer aku rase mulut shah nie.. .

- “ L'amore siamo io e te che fingiamo di amarci, ma di nascosto ci dedichiamo le parole più belle.”
- Guarda che se continui così…
- Che succede?
- …finisce che ti credo.
- Dopo 5 anni, solo?
- Sono leggermente lenta. Restia. Malfidente. Sai com'é… Tu e le tue pessime scelte…!
- Se ne vale la pena mi gioco anche l'ultimo frammento di cuore.
- Ed è questo il caso?
- Se non lo è sono fottuto.

friedmayo  asked:

#24 and Your sole survivor (whoever you wanna use)/MacCready! I'm sorry if the requests to this is closed or if I sent this too late.

Sorry this took so long to get out! I toyed with a couple ideas before I was happy with one. I hope it was worth the wait! There are Fallout 4 endgame spoilers so be warned!

Keep reading

anonymous asked:

Awak.. Mcm mne nk tahu kalau dia jodoh kita?

Jodoh

The way kalau kita nk tahu dia jodoh kita or nope is buat lah solat istikharah .. minta Dia bantu kita tapi ingat dalam buat istikharah orang biasanya ingat tanda2nya melalui mimpi semata tapi sebenarnya tidak..

Petunjuk untuk istikharah boleh Dia beri dalam pelbagai bentuk dan aspek antaranya bila awak dekat dgn dia hati awak tenang atau apa2 urusan yg berkaitan awak dgn dia di mudahkan *macm urusan nak nikah ke or restu parents *

Istikharah juga mesti dilakukan secara istiqamah.. mksdnya atleast 3 malm berturut tapi lebih baik dlakukan setiap malam . Macam kwn saya dia lakukan istikharah 3 months untk terima zauj dia dan alhamdulillah dorang happy together now.

Dan paling penting masa awak buat istikharah hati awak tidak memilih dia.. mksdnya awak tak ada letak perasaan apa2 dkt dia sebab perkara ni akan menganggu hint yg Dia nak bagi dek kerana dgn ada rasa tu .. ini berdasarkan pembacaan saya kalau ada apa2 yg tak jelas or tk menjawab maaf ye

anonymous asked:

Apa perlu kita buat bila tahu pasangan buat perkara yang sangat kita kesalkan dibelakang kita. Teruskan perhubungan itu atau cuba baiki keadaan.

Kalau awak belum ada ikatan yang sah dan sekadar bercinta saya sarankan tinggalkan dia dan kembali pada Dia. Maaf kalau kata kata saya agak kasar dan kelihatan agak poyo. Tapi itu memang hakikatnya.

Awak cari cinta Dia. Si dia akan datang cari kamu. Awak kalau nak tahu. Kenapa manusia ramai yg berduka kerana cinta. Sebab dia terlalu asyik dgn si dia sampai lupa Dia. Mungkin bila awak tahu yg pasangan awak buat perkara yg awak tk suka itu adalah teguran dari Dia. Yang manusia ni hanya akan menyakitkan. Cari dia dan awak akan bahagia itu janji Dia bukan omong kosong yg saya cipta.

Satu je saya nak awak ingat. Kalau kita letak hati kita dekat manusia. Manusia ni memang tak reti bersyukur. Tak reti menjaga. Satu hari manusia pasti akan hancurkan calarkan hati awak even pada awalnya dia jaga hati awak macm nak apa. Tapi kalau awak letak hati awak dekat Dia. Dia tak pernah dan takkan calarkan hati awak hatta satu garisan pon. Kalau ada perkara yg buat awak sedih pasti setiap tu ada hikmahnya. He knows what He do. Just follow the flow. And you will be happy at end. I bet you.