loads-more

youtube

So Adrora best brotp in the world went to Comic Con, and we regret NOTHING! I’m the fool in Heda’s attempt at cosplay and @fknlol16 is Lexa’s spirit animal xD

to all the lovely people who took a picture with me, DM or something and let’s be friends ! ! ! I didn’t ask at the time because I was freaking out about you being so god damn sweet, sorry xD please find meeeeee

We have loads of more footage if you guys actually enjoy this, so lemme know MAY WE MEET AGAIN

#nsfw and all that jazz

rat and hog arent shy but theres a lot of intricate junker societal rules and expectations about how fast you can start coming onto someone, especially for more loaded things like friendships and romance

no shame in getting a blowjob out of someone and running but the two are business partners turn friends turn something more and its making them very hesitant to do stuff that would normally have no strings attached to it.

rat’s a touchy-feely kinda guy though, and this works out perfectly. hog gets so caught up with the casual clap on the back, the hand in his hair, on his cheek, trailing down his chest, and kisses down his belly to his thighs that its just. its fine when rat has his mouth around hog’s post t dick

[MM] 1.6.9 Update

Hello, this is cheritz.

1.6.9 Update Content
- Back button UI update
- Mode Select Load option updated to Save/Load
- Added a save menu when branching
- Continue button design update
- Branch button design update
- Fixed a typo in the emails for English
- Improved the text message UI
- Fixed a bug with the Christmas DLC VN rooms
- Added a cancel button to the UFO reward interface
- Asset update optimization
- Text message preview bug fix
- Fixed a login bug

[Back button UI update]

[Mode Select Load option updated to Save/Load]

*25 more hourglasses will be added as an apology for the recent server error (3/1/2016 AM 03:00~07:00 KST), so you will receive 35 hourglasses in total.
For those who have experienced inconveniences due to the error, we greatly appreciate your patience.

[v1.6.9 Update Release]
Android: We are planning to release a new version today
iOS: Takes an extra 2~4 business days after the Android update due to the Apple review process.

Thank you.

+)Android : 3/2/2017 v1.6.9 update released

+)iOS : 3/5/2017 v1.6.9 update released

Top 15 Gillovny Quotes

15. “I’d say, ‘why don’t we just have sex? Let’s get it on with right here on the table of this coffee shop!’ He better fucking say ‘yes’!” - Gillian Anderson

14. “I’m here and I heart Scully.” - David Duchovny
“And I heart Mulder all the way from Belfast.” - Gillian Anderson

13. “Nate’s…Nate’s the single guy.” - David Duchovny

12. “There’s an attraction. Maybe more than an attraction, but it’s not going to happen.” - Gillian Anderson

11. We’ve known each other for more than 21 years. We are best friends. And always will be.” - Gillian Anderson

10. “Gillian has beautiful eyes. Her eyes anchor me to the scene. They’re big and they’re blue and they’re wet.” - David Duchovny

9. “I think as you get older, I think if you’re lucky, if you’re maturing, the stuff that used to bother you, the little things, kind of evaporate and all that’s left is the heart. And that’s all we have left is just total appreciation of one another.” - David Duchovny

8. “Lying in bed in Jodhpur watching live NYCC panel. Miss you guys. Especially one of you.” - Gillian Anderson

7. “We see each other on rare and pleasant occasions and it’s nice. It’s a great relationship and I’m very fond of it and him.” - Gillian Anderson

6. “It’s magical and difficult, wondrous and painful, frustrating and joyous, as any intense , intimate relationship is.” - Gillian Anderson

5. It’s a little as if we have secrets between us. Everything is conveyed by communication beyond words. Perhaps, after all, you could interpret that as love.” - David Duchovny

4. “We embraced and I just burst into tears. We held our embrace for a really long time and I think it was just flooding over us, the importance of this agreement that we’ve had to be in each other’s lives in a very powerful way.” - Gillian Anderson

3. “We have a connection, not just in the fact that we experienced that together, but we have, as two human beings, we have a connection and a camaraderie and a dynamic between the two of us that is also unique to me than any other relationship that I have in my life. There’s an intimacy there, that only exists there, in that particular way.” - Gillian Anderson

2. “David and Gillian stood in that room together alone, and held each other for a good five minutes. They didn’t talk, they didn’t move, they just held each other. Tears running down their faces.” - Kim Manners

1. “You could just see it in their faces, how much they truly did love each other. And that wasn’t just Dana and Fox, that was David and Gillian. They truly, truly loved each other. Oh, I never saw anything like it. I’ve been in this business all my life, literally. And I think David and Gillian’s relationship, Scully and Mulder, are one of the greatest male/female in TV history.” - Kim Manners

Originally posted by dailygillovny

Testing Time for the SLS Engine Section

In schools across the country, many students just finished final exams. Now, part of the world’s most powerful rocket, the Space Launch System (SLS), is about to feel the pressure of testing time. The first SLS engine section has been moving slowly upriver from Michoud Assembly Facility near New Orleans, but once the barge Pegasus docks at our Marshall Space Flight Center in Huntsville, Alabama, the real strength test for the engine section will get started.

The engine section is the first of four of the major parts of the core stage that are being tested to make sure SLS is ready for the challenges of spaceflight.

The engine section is located at the bottom of the rocket. It has a couple of important jobs. It holds the four RS-25 liquid propellant engines, and it serves as one of two attach points for each of the twin solid propellant boosters. This first engine section will be used only for ground testing. 

Of all the major parts of the rocket, the engine section gets perhaps the roughest workout during launch. Millions of pounds of core stage are pushing down, while the engines are pushing up with millions of pounds of thrust, and the boosters are tugging at it from both sides. That’s a lot of stress. Maybe that’s why there’s a saying in the rocket business: “Test like you fly, and fly like you test.”

After it was welded at Michoud, technicians installed the thrust structure, engine supports and other internal equipment and loaded it aboard the Pegasus for shipment to Marshall.

Once used to transport space shuttle external tanks, Pegasus was modified for the longer SLS core stage by removing 115 feet out of the middle of the barge and added a new 165-foot section with a reinforced main deck. Now as long as a football field, Pegasus – with the help of two tugboats – will transport core stage test articles to Marshall Space Flight Center as well as completed core stages to Stennis Space Center in Mississippi for test firing and then to Kennedy Space Center for launch.

The test article has no engines, cabling, or computers, but it will replicate all the structures that will undergo the extreme physical forces of launch. The test article is more than 30 feet tall, and weighs about 70,000 pounds. About 3,200 sensors attached to the test article will measure the stress during 59 separate tests. Flight-like physical forces will be applied through simulators and adaptors standing in for the liquid hydrogen tank and RS-25 engines.

The test fixture that will surround and secure the engine section weighs about 1.5 million pounds and is taller than a 5-story building. Fifty-five big pistons called “load lines” will impart more than 4.5 million pounds of force vertically and more than 428,000 pounds from the side.

The engineers and their computer design tools say the engine section can handle the stress.  It’s the test team’s job prove that it can.

For more information about the powerful SLS rocket, check out: http://nasa.gov/SLS. 

Make sure to follow us on Tumblr for your regular dose of space: http://nasa.tumblr.com/

Memetik Buah dari Ladang Orang Lain

Enak engga sih gausah capek-capek nanem buah, gausah capek-capek nyiapin seluruh kebutuhan untuk bikin tanah subur, bahkan engga perlu nyiapin bibit, tapi buahnya bisa diambil gitu aja tanpa ijin dan abis itu dijual? Kalo engga mikirin dosa mah jawabannya pasti enak, yekan? Secara, dapet duit tanpa modal apa-apa. Tapi kalo dijualnya dengan ijin si empunya ladang mah halal-halal aja. Yang engga halal tuh ketika dijual tanpa ada ijin sama sekali dengan si empunya, haram tjuy~ That’s the main point!

Yang tadi tuh cuma analogi aja kok, jadi sebetulnya hari ini mau blabbering dikit (ujung-ujungnya sih pasti panjang)

Lemme say, perkembangan social media sekarang tuh cepet banget dan bawa banyak hal menguntungkan terutama untuk personal branding. Admit it! Gini deh, lo mau jadi apa? Desainer atau fotografer? Kalo dulu ribet harus bikin portofolio dengan nyetak ini itu dan menyiapkan beragam hal lain yang lumayan menguras isi kocek, kalo sekarang beda, sekarang mah gampang, hiasi aja blog atau instagram lo dengan hasil karya lo, trus publish dan jadiin itu sebagai portofolio. Modalnya apa? Kuota internet dan smartphone.

Atau mau jadi penulis? Cara termudahnya adalah tulis aja kepsyen panjang-panjang, rajin aja updet blog, nanti pembaca dengan sendirinya akan menemukan karya lo. As we know, penerbit-penerbit besar di Indonesia juga sudah mulai mencari tulisan-tulisan populer. Tulisan-tulisan yang berasal dari blogger yang punya pembaca, yang tulisannya disukai oleh orang lain, yang tulisannya mendapat respon dari orang lain, yang konsisten untuk nulis walaupun dunia nyepelein, ya semacem itulah pokoknya.

Kalo dulu mau jadi penulis tuh susah, bikin draft, print sampe berlembar-lembar, kirim ke penerbit, nunggu 1-3 bulan yang belum tentu langsung diterima (even sampe sekarang juga untuk mengirim naskah tulisan masih harus seperti itu). Tapi ya kalo gamau ribet untuk melakukan hal itu, kalian tinggal lakukan hal tadi—memanfaatkan social media untuk “menjual” karya lo, mengenalkan pada dunia siapa lo dan gimana karya lo.

Itu keuntungannya ada social media saat ini. Namanya hidup, ada plus ada minus, ada yang nyemangatin ada yang ngejatuhin, selalu ada yang bertolak belakang buat ngasih warna. Trus kekurangannya socmed apa? Karya lo dicopas, diplagiasi, dicuri, diakui, bahkan yang lebih nyesek lagi adalah DIKOMERSIALKAN.

Prolognya aja udah panjang kan tuh:(

Jadi gini, dua hari yang lalu ada yang nge-direct message di instagram janpi bilang bahwa,

“kak quote-nya diaku-akuin tuh”

Lalu doi ngasih screenshot quotenya. Reaksi pertama mah sans aja, da udah biasa dicomot gitu (sombong pisan anaknya teh:() Trus nanya dong,

“Ohya? Akunnya apa?”

dan dijawablah,

“@statusmantan kak, tadi aku mention kak Janpi sih, tapi abis itu komenku diapus”

Karena emang lagi gabut, langsung aja dong mau stalk akun itu, cuma pengen kepo niat awalnya mah, trus pas ngebuka dengan ig janpi, kampret moment happens, engga ketemu dong akunnya, WOW EYKE SUDAH DI BLOCK TJUY. Ku dm lah followersku tadi dengan bilang “aku diblock deh kayaknya dek, gabisa liat akunnya da” then she said, “pake akun kakak yang satunya lagi aja”

Ah, what a good idea! Ku buka dengan akun stfbl (sekalian promo gapapa lah ya ehehe), eh ketemu! Fix udah diblock ternyata akun janpi wk. Iseng lah, stalk dengan asoy, sambil mengumpat dalam hati, “uw kwotku banyak sekali yang diakuin, gapapa gapapa, ikhlas~”

Iya bener awalnya ikhlas, sampe kemudian ngeh kalo ternyata doi sudah menerbitkan buku! Karena ada say no to piracy, di salah satu postingannya. Eh emosi dong, abis itu komenlah dengan bilang,

“tidak mendukung pembajakan, tapi ambil quote orang trus diaku-akuin? Dan yang punya quote asli diblock? Duh si @hujan_mimpi kasian dong kakak”

Engga lama setelah itu, mau load more postingannya eh udah gabisa, akun stfbl ternyata diblock juga. WOW! Keren pisan da. Iseng mau buka lagi, pake akun orang lain, eh ignya yang tadi public langsung diprivate. Unch, ada yang disembunyikan dan secara tidak langsung si @statusmantan ini tau dong kalo doi salah.

Setelah itu minta bantuan temen-temen untuk kemudian nge-add akun itu, tapi emang orangnya udah takut mungkin, engga ada yang di-accept sampe sekarang, duh salah banget bersikap gini, asli. Penasaran dong, akhirnya aku dan temen-temen lain ngekepo line@-nya, dan mari ucapkanlah syukur Alhamdulillah, karena ternyata lagi-lagi quote janpi dan sederet nama tumblr lainnya juga banyak yang dicomot dan diakuin. Hahaha. Emang dasar udah panas, mas @menjalin ngekomen di postingan line@ itu dengan mencantumkan link tulisan asli, eh engga lama komennya diapus dan disable komen. Udah ini mah engga bener ini orang, bersalah wes!

Trus karena emang kepo, balik lagi liatin akun ig si kang copas ini, di bionya ada judul bukunya, trus search dong di google, kemudian ingin berkata kasar tapi masih nahan-nahan supaya engga kesulut emosi, karena tau kenapa? Judulnya hampir mirip dengan tulisanku di instagram dan yang lebih kesel adalah TAGLINE, fix dari tulisanku yang judulnya seperti itu. Mau ngoceh rasanya tapi buat apa, dan dengan membulatkan tekad, kebetulan emang hari itu mau ke toko buku, sekalian aja nyari buku itu.

Singkat cerita, buku tersebut kutemukan, dan ada yang kebuka dari wrapping-nya, jadilah dibaca memindai aja, berulang-ulang di dalam hati udah kesel karena ternyata ada beberapa yang tulisannya familiar banget. Akhirnya dengan berat hati, yaiyalah berat, kalo beli berarti nyumbangin royalti ke dia, tapi karena terpaksa dan mau membuktikan sesuatu, berangkatlah ke kasir dan beli buku itu.

BTW, KALIAN GAUSAH IKUT-IKUT BELI BUKUNYA GUYS, SAYANG UANG JUGA, DIA SIH ENAK DAPET ROYALTI. MENDING SEKALIAN AJA REPORT AKUNNYA EH :)))

Sampe rumah, dimulailah penyelidikan. Judul buku dan tagline-nya terlalu familiar, udah gitu judul buku sama tagline-nya teh jadi yang begitu dijual, jadi kemungkinan besar tulisan itulah yang menjadi main point di buku itu. Kucarilah tulisan itu, pas dibuka HAHAHAHA, bener dong tulisannya copas secopas-copasnya ummat dari tulisanku.

Mulai nyari lagi, satu dua tiga ketemu tulisanku yang dicomot, dan kemudian menemukan tulisan dari akun-akun lain yang juga diambil, contohnya nih tulisannya kak cindy aka @kunamaibintangitunamamu. Mennn, mau gimana juga engga ada credit-nya, si penulis asli mah bakal tau itu tulisannya. Inget banget di surat kontrak penerbitan buku ada tulisan bahwa, karya adalah karya orisinil penulis, bukan plagiasi. Berarti ada unsur pertanggungjawaban seharusnya kan? Bisa diusut dong ya?

Akhirnya di tengah malem, aku nge-pm editor kesayangan, nanya apakah bisa tulisan seseorang yang sudah dibukukan untuk diperkarain kalo ternyata tulisan itu adalah hasil copy paste, tentunya dengan menyertakan bukti. Dan jawaban editorku adalah, “bisa dong~ kenapa bella?”

Mungkin janpi lagi kebanyakan amarah jadinya cuma senyum jahat sambil bales chat dengan bilang, “gapapa kak, kucari buktinya dulu ya hehe.” Dan pencarian pun dimulai, nandain halaman per halaman yang aku tahu itu tulisanku dan aku familiar dengan tulisan itu. Mulailah buka archive tumblr, mulailah dengan mengetik satu kalimat di halaman yang udah kutandain di google, thennnnnn…terbukalah semua tulisan aslinya.

Aku menemukan tulisanku yang kutulis di tanggal 12 Juni 2016, judulnya Merindukanmu, sudah mendapatkan notes 255 kali, yang mana bahkan tulisan ini sudah dimusikalisasi sama mas @mangatapurnama, juga dicopas di buku ini (terima kasih untuk system archive tumblr yang membantu), padahal buku ini terbit di April 2017, plis, siapa yang lebih dulu coba ya? Belum lagi tulisanku yang jadi main point di buku ini adalah tulisanku di caption instagram tanggal 11 Januari 2017, yang bener-bener plek sama. Warbiayasak memang!

Dengan sedikit gerah melihat kelakuannya yang dengan begitu beraninya mengkomersialkan tulisan orang lain, ku pm lah bukti-bukti itu ke editorku. Dan hari ini, di tanggal 22 Mei 2017, kuserahkan masalah ini ke tangan penerbit.

Biar apa diperkarain sih? Biar ada efek jera, percayalah, kegiatan ini kalo engga dikasih ketegasan, akan menjangkit. Udah kayak penyakit menular, copas meng-copas begitu didiemin bisa menular juga soalnya. Kedengeran lebay? Bodo amat! Toh yang dirugikan memang eug, bukan lau hehe. Kalo dicomot di akun doang lo bisa bilang ikhlasin aja, tapi ketika lo udah tau karya lo dikomersialkan tanpa ijin, lo negur halus lalu diblock, apa iya masih mau untuk engga peduli?

Rejeki udah ada yang ngatur, yelah, anak sekolah juga tau itu, tapi masalahnya bukan direjeki siapa-siapanya, tapi ini tuh perbuatan salah. Lo tau salah tapi lo diem aja, itu malah lebih salah!

Aku tidak bilang ini sepenuhnya salah penerbit apalagi editor dari buku tersebut kenapa sampe bisa kecolongan, toh mereka sudah memperingatkan hal itu kepada penulis sedari awal, bahkan sebelum penulis tanda tangan kontrak ada point penulis harus bertanggung jawab penuh bahwa tulisan itu adalah hasil karyanya sendiri. Jadi ya ini mah salah penulisnya, tapi merugikan banyak pihak tentunya, penerbit dan editornya juga mau gamau jadi malu, merasa dirugikan dan jadi ngerasa punya tanggung jawab dong ya~

Kemarin malam, di saat abis pulang talkshow, masih dengan ditemani editor dan beberapa penulis lainnya yang masih juga bahas masalah ini, si admin statusmantan ngepm dong. CIAK, AKUH DI PM! Isinya adalah ucapan permintaan maaf bahwa sudah memasukkan tulisanku ke buku mereka, dan berkata bahwa itu adalah ketidaksengajaan karena admin statusmantan ada banyak. Bentar, correct me if i’m wrong, ketidaksengajaan kalo se-kalimat dua kalimat mah yaudah gapapa, tapi kalo satu tulisan penuh? Kalo engga hanya satu tulisan? Itu masih bisa disebut sengaja? Alibinya admin ada banyak? Di akhir chat doi yang masuknya langsung banyak itu, doi bilang kalo menunggu responku, eh sampe skrg chatku ga di-read dong wkwk. Hmm, mari menghela napas saja~

Ah ya, begitu masalah ini kuceritain di igstories banyak yang bilang, “sabar, pahalamu banyak”. Mennn, bukan perkara pahala, dan engga semua hal harus dihadapi dengan cara mendiamkan aja, sabar engga selamanya diam, kan? Ini lebih kepada harus ada yang menghentikan kegiatan seperti ini, biar plagiasi engga semakin merajalela. Yang dirugiin engga cuma yang karyanya dicopas soalnya. Sekarang gini deh, yang karyanya dicopas engga semuanya punya keberanian untuk nyari bukti dan ngasih bukti-bukti itu dan menuntut. Engga kehilangan apa-apa emang, tidak sampai merugikan dalam hal materil kalo diliat, tapi dari moril, ada yang bisa menjamin kalo orang ini akan tetep mau berkarya? Kalo abis dicopas dan tau karyanya dijadikan buku, siapa yang bisa menjamin orang ini akan tetep pede nge-share tulisannya di socmed kepunyaannya? Sedangkan doi juga engga sepede itu untuk ngirim naskahnya ke penerbit. Materil engga dirugiin? Masa iya? Si tukang copas yang membukukan tulisannya ini dapet royalty loh, dapet DP loh, coba kalo si yang dicopas nerbitin buku sendiri atas karyanya, royalty dan DP itu masuk ke koceknya~

Nih ya, ini edukasi sebenernya, untuk siapapun yang merasa karyanya dicopas bahkan sampe dikomersialkan dan lo punya bukti kalo itu karya lo, jangan diem aja, jangan takut, Indonesia punya hukum kok atas hal itu. Lo dirugikan dan lo punya peran besar untuk menghentikan plagiasi.

Janpi pribadi, mengucapkan terima kasih sebesar-besarnya kepada pembaca, followers dan siapa pun itu yang peduli pada karyaku dan karya orang lain serta bersedia untuk memberitahukan akun-akun yang hobi ngecopas tanpa mencantumkan sumber asli kepada pemilik asli tulisan. Sekali lagi, peran serta pembaca buatku adalah segalanya. Next, aku akan cerita seputar buku “Sebatas Mimpi” yang membuatku semakin peduli dengan dunia kepenulisan~

Salam hangat tapi bukan karena amarah,
Hujan Mimpi

*nb: janpi engga pernah minta tolong untuk reblog postingan, tapi kali ini, mau minta tolong share tulisan ini–entah dengan reblog atau share linknya, terserah, bebas. biar orang lain di luar sana tau, kalo menghargai karya orang lain itu perlu. dan kegiatan copas mencopas apalagi untuk tujuan komersial sangat bisa diperkarakan. makasih banyak kelean :)

I swear every time I see mon-el being a toxic asshole, the karamels immediately post about how cute and funny it is??? Like??? Mon-el not respecting her enough to keep their relationship quiet, Mon-el verbally attacking her in public, Mon-el being overly and aggressively jealous, Mon-el not even respecting her enough to not just barge into her own home when he knew that wasn’t what she wanted, and a shit load more???? Like this isn’t cute or funny or romantic, it’s an unhealthy and toxic relationship which is being shown as the ideal on a family show, and that scares me.

“Ted... I’ve been thinking.”

Ted the Animator: “Mmhmm?”

Carl the Animator: “You know those ‘what to expect when you’re expecting’ books?”

Ted the Animator: “Um… sorta?”

Carl the Animator: “Why the heck are they only about expecting babies?”

Ted the Animator: “I… um….”

Carl the Animator: “There are loads of waaaaay more interesting things people might be expecting, and someone could write a book about that.”

Ted the Animator: “I’m not so sure about–”

Carl the Animator: “Fortunately, I’m here to set things right.

Ted the Animator: “…I… I don’t….”

Carl the Animator: “Sit tight, I’m gonna call up some publishers.”

9

Harry at the today show lockscreens, if you’re on mobile, you have to wait a few seconds for the hq to load! more  even more 

like if save/use please :D

Whump trope:

When the antagonist/torturer asks the defiant whumpee a casual rhetorical question about themself that suggests they're about to really fuck them up.

“It was the left leg last time, right?” - The Flash

“But a man cares about his son, eh?” - Percy Jackson

“I believe you know…[produces photograph]…this person?”

“You write with your left hand, don’t you, [name]?” - one of my own

And either the whumpee is confused and has no idea why they’ve suddenly changed the subject or they realise immediately what they intend and get an ice-cold jolt of fear right through their veins.

List of Thedosian pet names for writing and roleplaying, brought to you by Bella

We can skip trade tongue and go right into the big three: Antivan, Orlesian, and Tevene.

I’m going to start with Tevene, cos it’s my fave. The main thing to remember is that female pet names end in -a, and others end in -us. The famous amatus actually is amata if you are addressing a woman. Here’s a few more from Latin. It’s not a language with a lot of pet names. I did my best.

  • mellitus/mellita: honeyed one, aka honey (this one is my fave)
  • carissimus/carissima: dearest one, aka dear
  • deliciae: darling
  • venustus/venusta: sweet
  • lepidus/lepida: cute

Orlesian is easy. French is brimming with pet names and terms of endearment. Here are my faves.

  • mon cœur: my heart, my love
  • mon chaton: my kitten
  • mignon: cute
  • doudou: tricky to translate!! i had trouble putting this in english with my cajun ass lmao. basically it’s a security blanket or snuggle buddy. trust me on this one. it’s cuter in french. it’s also my fave.
  • ma moitié: my other half
  • mon loulou: another weird one. doesn’t really MEAN anything. it’s just cutesy.
  • ma chèrie: my darling (f)
  • ma chère: my dear (f)
  • bichette: little doe (f)
  • colombe: dove (f)
  • ma lutine: my elf or pixie (f)

Antivan is tricky. I prefer it as Italian, but most seem to prefer Spanish. Here’s a few of Italian anyway. Some of them are the same in both languages, which makes it easier. I admit i had help with this one, as I don’t speak Italian fluently.

  • caro/cara: dear
  • carino/carina: cute
  • gattino/gattina: kitten
  • cucciolo/cucciola: puppy
  • dolcezza: sweetheart
  • grillo/grilla: cricket
  • bambola/bambolina: doll, little doll
  • ciccia/cicci: sweet, tasty
  • streghetta mia: my little witch. personal fave
  • bonus: add -ino or -ina to a name to make it ‘little.’ example: Zevranino = little Zevran

These are just a FEW but I hope they are helpful, feel free to use.