lloto

anonymous asked:

Pra deri n njefae pike je dakort me materializmin?

Shiko se une kam nje moter te vogel dhe nuk dua qe ajo te perfundoje me dike qe nuk mban dot as veten.
Pastaj materializmi nuk eshte dicka e prere me thike.
Besides kete “sna e var neve ajo o plak se i do cunat me lek kurva” zakonisht e perdorin ata tipat qe hane fara tek cepi i llotos dhe edhe sikur te ndodhte nje mrekulli qe te dilnin ne nje takim me kete “kurven” nuk do lidhnin dot dy fjale ose do ishin totalisht te merzitshem 😂