liany

R1T Apartment by Paritzki Liani Architects#mid century, #architecture, #MCM, #modern, #design, #modernism

An angle. An “L” shaped volume positioned slightly higher than ground level about 80 meters above in a tower facing south-west of Tel Aviv, visually reaching like a proof of joint the sinuous coastline of the Jaffa port, only a few km away. The design idea was to create a natural appendix to this visual correspondence in a territorial scale, and to obtain an ornamental integration of the city in the interior.

instagram

Pia su ikut2 suka batu akik 😂 @angel_liany @dkadisihe @yunita_hartanto

Taking a romantic stroll in the woods is what this transvestite lady loves to do, and doing it with her boyfriend, she gets to do some more nasty things. Watch her lavishly suck on his hard meat and then witness her enjoy getting her wad sucked on as well before she gets her filthy bunghole pounded hard on the ground.Theres more. A great bonus to a sex freak like you. End up your hot temper with this one-of-a-kind conglomerations of this hot chicks with white, curvy booties showing you their great moves in cock pampering. Just let them know when do you like to be pamper.It was a lazy afternoon and nothing to do but the whore gets the chance to have fun with her stud who willingly drops his jockey to have his long hard cock penetrate the whore pussy and seen up close in a seductive fuck making every man to share this whores cunt.Chubby black beauty Liani got together with young slut Mariah in this blistering fuck session. See this hot babe as she puts on her favorite strap-on dildo, eager to give this ebony chick a good fucking.CarlaJean I cant wait to seduce you and through that and your company to have also my own pleasure . You will be my special guest in my fantasy and I hope me in yours ! Be polite and treat me like a lady then we will be both happy . Thank you ! She is a real sweetheart. Beutiful in every way …. just don’t let her drive your car:D I’ll agree with these other guys. This chick sure is willing to please and she’s not shy at all. Definitely be back for some more. nina is without a doubt one my favorite performers! on a scale from 1 - 10 She is a 12. : Great performer . Realy gives it all in her show . Big dildo hard fast and deep into her hairy pussy . gives 100 Nina is just about the cutest hotest girl ive ever seen. She has everything! even the voice. Shes so accomodating and nice and she enjoys wat she does I think. Id recommend her highly! but id rather not cause id prefer to keep her to myself lol :D:D:D:D
instagram

Nina bobo by pia, @yunita_hartanto @angel_liany @dkadisihe

Kenko

Let’s just call him that. Emang kaya nama lem, tapi ada alasannya dia dipanggil itu. This is where the story begins..

Gue ketemu dia pas gue masih kelas 3 SMP dan dia kelas 3 SMA. Waktu SMP dulu, gue punya gank namanya CUEX’s (trust me, lo nggak perlu tau kepanjangannya). Anyway, gank gue ini awalnya terdiri dari 4 cewek yang baru lulus SD dan lagi centil-centilnya. Di CUEX’s ada gue, Anggia, Devina dan Liani. Dan seperti sekolah-sekolah pada umumnya, pasti ada senioritas disitu. Kebetulan gank gue ini termasuk yang mencolok dibanding anak-anak seangkatan lain. Anggia, our leader, termasuk cewek dari golongan cewek berada. Dengan penampilan kurus, putih dan stylish, soon dia yang pertama jadi inceran kakak-kakak kelas yang ngerasa tahtanya terancam. Trus ada Devina. Muka galak, body montok, tinggi, berani dan orang terpintar di gank itu setelah gue (hahaha). Ada Liani, kecil, judes, alim (terkadang sok alim), ngambekan dan pelit. Tapi dia temen gue yang paling pengertian dan baik sama gue. Dan terakhir, gue, Winda. Body nggak seberapa oke, tinggi, putih dan belah tengah. Dan gue adalah target kedua setelah Anggia.

Namanya anak umur segitu, hal-hal yang berbau rebellion itu merupakan suatu hal yang keren. Cool. Jadilah kita merombak ukuran standar seragam sekolah jadi rok super ketat di bagian pinggul, dipotong sampe diatas lutut, baju junkies (dulu istilah ini masih ngetrend), kaos kaki tinggi kaya pemain bola, dan flatshoes. Kemana-mana kita selalu berempat. Ke kantin, ke toilet, pulang, nongkrong, anything. Pokoknya kita adalah salah satu gank yang tersorot karena udah punya musuh gank sebelah, sering dipanggil ke ruang guru masalah seragam, pacaran di pojokan. Anything. 

Di kelas 1, kita udah koleksi banyak-banyakkan mantan pacar. Of course yang paling banyak adalah si Anggia. Kebanyakan cowok yang naksir dan pacaran sama dia karena hal materi. Jaman dulu, henpon belom kaya kacang goreng kaya sekarang. Dulu, henpon Nokia 8210 aja udah keren abis. Dan Anggia udah punya duluan. Ranking kedua, ditempatin sama gue. Ketiga, Devina. Dan terakhir, Liani. Like I said, she is a saint. Kita suka ngatain dia sok alim karena nggak berani pacaran. Dan belakangan setelah gede-gede gini, kita paling pengen jadi kaya dia. 

Oya, balik lagi ke soal-soal pacaran. Gue dan Anggia sama-sama baru pertama kali pacaran di masa SMP itu. Dan untuk pertama kali, kita lepas banget. Dalam artian, the more you had ex than boyfriend, the cooler you are. That’s us. Dan kita berdua kena batunya. Anggia pacaran sama anak baru keponakan guru bahasa Inggris yang guanteng dan tajirnya minta ampun. Selevel lah sama dia, but playboy. Sedangkan gue, gue lebih suka bad boys. So, gue pacaran sama cowok Flores yang manis dan cool, namun dibaliknya super bejat (yah, namanya masih bocah. Masih mencari jati diri lah. Halah).