kuqe

Petulla
External image
External image

Pancakes

This is Saranda’s promenade, slightly off season. During July/August is impossible to walk without bumping into people. It was also kinda late when I took this photo, around midnight I think. The stand there sells petulla, the Albanian version of fried dough. There is a recipe here if you want to know how it looks like and how it tastes.

View On WordPress

youtube

Tema të mprehta (1 kolona në faqen kryesore dhe 3 kolona në faqet e ardhshme), projektimit është i përshtatshëm për stoli dhe shikojnë eshop. Kjo temë vjen me lidhje shoqërore me linkun e facebook aksion. Katalogu i produkteve është në meny lartë dhe gazetën me prodhimin links.It e lehtë për të instaluar dhe nuk merr më shumë se 5 minuta.

Faqja Demo: http://www.demo.devilthemes.com/sharp/
Youtube: http://youtu.be/PJNIZchdmM4
Detail : http://blog.devilthemes.com/2011/12/prestashop-themes-for-watch-collection-sharp/

Keywords: Tema Sharp, temat, tempalate, temat kuqe, të bardhë, fashion, prestashop tema, watch, stoli, ecommerce