kt q

anonymous asked:

Pershendetje! Kam ca koh q tshikoj pytjet ktu ntmblr se mpqlejn shm prgjigjet e tua. Ehe sot po lexoja kto pytjet per 'jeten e luksit' ,smendoj se tvishesh kryesisht me zara(theksoj ktyesisht sepse bsj se tgjith ne kemi dicka firmato ngarderob qe kushton)esht tbesh jet luksi. dhe nje familje normale te pktn 2 her ne vit ben pushime (fundja prindrit e erikut me sa di kan punur per kt dit q asgj ms ti mungoj dhe tdali) si konkluzion 1 eriku esht nga ato robt q sshet pordh per gjonat q ka (vazhdon)

.