krahs

Sot e pashë!
Po ecte krah për krah me dikë tjetër.
Më pa.
Vështrimet tona u takuan edhe një herë, por nuk zgjati shumë.
U kthye tek ai, po e priste. Ai i hodhi dorën në qafë dhe ashtu të përqafuar, vazhduan rrugën e tyre, shumë larg rrugës sime.
Unë mbeta aty, i hutuar.
Ndjeva sytë të më njomeshin.
Kuptova që edhe pse kishte kaluar kaq shume kohë, e ndjeja njëlloj si më parë.
Ai përqafim theu në mijëra copa atë zemër që kishte rrahur vetëm për të, atë zemër që më në fund kishte filluar të merrte pak veten nga largimi i saj, ose të paktën kështu mendoja.
Është bërë traditë tashmë që ajo të kthehet sapo unë jam gati duke e harruar!

YA’LL. I JUST fell asleep and I WOKE UP TO MY SWEET BABY WU YI MOTHF-FAN’s VOICE BLASTING THROUGHOUT THE UPSTAIRS BC MY LOVELY SISTER DECIDED TO PURPOSELY PLAY IT SO GODDAMN LOUD AT NIGHT BEST BELIEVE I WOKE THE FUCK UP YOU HAVE NO IDEA I WAS FAST ASLEEP AND AS SOON AS MY SWEET BBYS VOICE HIT MY EARS I SPRINTED ONTO THAT BITCHES BED FACE DOWN AND DRAMATICALLY SOBBED DRY SUHO TEARS. LORD I HAVE NEVER TRANSFERRED ANYTHING SO GODDAMN FAST TO MY IPOD I SWEAR TO KRISUS IM SO… I CANT.