6

Branding & Interior Design for Gizmo by Emil Kozole

“Gizzmo.si is the first digital concept store in Slovenia, where customers can browse through more than 10.000 items using our iPad app in a comfy environment. Click-and-collect service allows them to have products of their choice presented live on the spot within 60 seconds for review and purchase.
The aim of the project was to unify both online and offline shopping experiences to the maximum level and make them simpler, faster, and more flexible. Collaboration with Žiga Kramperšek, Blaž Lozej, Miha Artnak, Lucijan Kranjc, Lovro Podobnik, Žan Grad & Matej Vrabec.”

Emil Kozole is a graphic designer from Ljubljana, Slovenia, currently based in London where he studies Communication Design at Central Saint Martins London. He is focused on print design, typography, art direction and interaction design.

7

Spacious Two Bedroom Apartment in Bayswater, London

Housed in a recently renovated white stucco building in the central Bayswater area and conveniently close to Hyde Park, this split level apartment is an impressive piece of London luxury real estate.

High-quality furnishings and elegant wood flooring decorate the spectacular 194 sq m property, which comprises an enormous living/dining area, a fully-equipped kitchen, and two double bedrooms with sleek en-suite bathrooms.

The bright, airy interiors have a timeless feel, combining the building’s original architecture with tasteful contemporary styling.

3

FAHOUSE | Jean Verville Architects

A minimal residence located in Quebec, Canada, designed by Jean Verville. The clients are a husband and wife with their two children, who were as much a part of the planning process as the architects were. The close complicity with the clients during the design process, and the playfulness distinguishing their parent-children relationship, empowered the architect to design a new way of living their reality. The architect emphasizes the elongated shape of the land by a promenade along the blind wall of the first volume. A wide exterior staircase revealing the natural slope leads to the ground floor and welcomes newcomers under an imposing cantilever defining the covered terrace.