handmadecrafted

Photo of my booth in #ArtistAlley at #Katsucon! I cosplayed as Taiga today (and talked to lots of awesome #FateStayNight bros) and will be wearing suit!Saber tomorrow. Come by and see me and I’ll give you an awesome #valentine! #Katsucon2015 #cosplay #fujimurataiga #saber #arturia #boothdisplay #handmade #handmadecrafts #cute #kawaii #anime #videogames #cartoons #monostache

BarcelonaWorldwide.com #barcelona #barcelonadesign #barcelonaworldwide #madeinbarcelona #leather #leatherbag #leatherwork #leathercraft #leathergoods #leatherwallet #ladieswallet #womenswallet ##vintage #vintageshop #vintagebarcelona #handmade #handmadecrafts #art #artsandcrafts #design #madeinspain #cardholder #case #creativity #happylovebarcelona

This cute #fox #scoodie is in sale today at #Katsucon! Come find me at W12 in the AA (middle end table on the far right side of the room, name Monostache). I also have cute #overthegardenwall #FNAF #PacificRim #SailorMoon and other #kawaii handmade things for sale! ✂️💙✂️💙✂️ #fleece #hat #crafts #handmadecrafts #fur #orange #anime #videogames #cartoons #otgw #AdventureTime

BarcelonaWorldwide.com #barcelona #barcelonadesign #barcelonaworldwide #barcelonaoriginaldesigns #madeinbarcelona #vintage #vintageshop #vintagebarcelona #leather #leatherbag #leathergoods #leathercraft #handmade #handmadecrafts #wallet #lifestyle #chic #art #artsandcrafts #design #madeinspain #cardholder #style #stylebohochic #case #iPad #creativity #coincase #happylove #happy

In case you were ever wondering what a sack of all my #mlp buttons looked like, here you go! Had someone make an order in my shop for all these~ #mane6 #mylittlepony #friendshipismagic #berrypunch #rarity #aloepony #PrincessCadence #princessluna #princesscelestia #applejack #maredowell #quennchrysalis #cutiemark #buttons #handmade #handmadecrafts

My new booth setup at #Katsucon last weekend~ I am pretty happy with it, though I still want to redo some of my display pieces! :o #Katsucon2015 #ArtistAlley #monostache #taigafujimura #cosplay #FateStayNight #anime #videogames #cartoons #handmade #handmadecrafts #buyhandmade #shophandmade #boothdisplay #tabledisplay #crafts #craftfair

This beauty is just one of my special items available from TONIGHT at 6pm over at Handmade March & Easter Market Night
http://evpo.st/18c8uMc
Come and grab yourself some truly gorgeous handcrafted items xx #littleidacrafts #handmade #fabulousFBpages #Craftstaffroom #letmebeseen #letusbeseen #dolls #instagramdolls #handmadedolls #girlstoys #handmadecrafts #CCC

Everyone needs Motivation!

Hello, everyone ;)

Setelah sekian lama blog ini dibuat dan tidak terurus, akhirnya di awal tahun 2015 ini saya memutuskan untuk memakainya menjadi sesuatu yang lebih berguna bagi banyak orang ;) Rasanya sayang aja uda punya blog tapi dibiarkan terbengkalai ;( Buat yang belum tahu, saya sudah lumayan banyak nulis artikel tentang kehidupan sehari-hari loh (gado-gado deh isinya), bisa diliat yah di blog http://yezia.blogspot.com

Oke buat yang belum tahu, saya mau berkenalan dulu. Saya Rosalina Omega, istri dari seorang suami yang mirip aktor korea ^^ dan juga seorang mommy dari lil prince ;)

Saya doyan banget sama yang namanya ngomong, nulis, baca, makan, kerajinan tangan (saya diriin handmadecraft TalkingCard, bisa diliat di http://talkingcard.blogspot.com), nonton, traveling dan shopping tentunya ^^

Beda dengan blog saya yang lain, khusus di blog ini saya akan share lebih banyak hal-hal simple disekitar kita yang kalo kita sadari bisa kasih makna buat kehidupan kita. Sekarang ini saking sibuknya umat manusia sampai-sampai banyak hal sederhana yang terlupakan, bahkan banyak yang memilih untuk fokus dengan masalah yang berat sampai hopeless sendiri ;)

Angka kematian bunuh diri sebenarnya yang menggelitik saya untuk membuat blog ini. Saya baru sadar bahwa banyak orang ternyata yang membutuhkan motivasi meski dengan cara yang paling sederhana, tapi setidaknya ada kasih yang tersampaikan ke dalam hidupnya ;)

Harapannya siy lewat sharing simple di sini, ada orang-orang yang semangatnya dibangkitkan, bahkan dapet harapan baru or sekedar melepas penat dari semua rutinitas harian ;)

Percayalah, Anda tidak menanggung beban sendirian di muka bumi ini ;)

So, hope u enjoy the journal ^^

Happy sharing…